• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Šampionu se ne preti

Autor mondo.rs

Trener čačanskog Borca Nenad Lalatović pred prvenstveni duel sa Partizanom u subotu na stadionu kraj Morave prepustio ulogu favorita crno-belima, ali...

 Trener Borca Nenad Lalatović o duelu sa Partizanom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Čačak je na nogama, jer u subotu u goste dolazi srpski šampion i predstavnik Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Partizan.

CENE ULAZNICA

Za gledaoce će biti otvorene sve tri tribine. Cena ulaznica za zapadnu tribinu je 500, dok će ulaz na istočnu i južnu tribunu koštati 400 dinara.

Nenad Lalatović, nekadašnji trener Crvene zvezde, koji u novoj sezoni uspešno predvodi čačanski Borac, izjavio je na konferenciji za novinare da je Partizan favorit i da se "šampopnu ne preti", ali i da se nada povoljnom rezultatu.

"Gostovanje Partizana je svakako velika stvar za Čačak i ovaj deo Srbije. Odmah želim da kažem da Partizanu pripada uloga favorita i da se šampionu ne preti. To ne znači da ćemo na teren izaći sa belom zastavom, jer smo i mi u dosadašnjem toku prvenstva pokazali da posedujemo kvalitet. U mečevima sa Radnikom i Mladosti smo ostali bez nekoliko bodova posle sumnjivo dosuđenih penala, ali sa dosadašnjim rezultatima moramo biti zadovoljni. U Lučanima smo prekinuli seriju od dva poraza i bilo bi jako bitno da i u subotu ostanemo neporaženi. Naspram sebe ćemo imati kvalitetnog protivnika sa kojim možemo ravnopravno igrati jedino ako pružimo više od realnih mogućnosti", rekao je Lalatović.

On kaže da je Partizan "mamac za pubiku", ali je pozvao navijače Borca da u što većem broju dođu u subotu na stadion i pariraju Grobarima.

"Očekujem divan fudbalski ambijent, ispunjene tribine, ali i veliku borbu na terenu, pa ko bude bolji neka se raduje", poručio je Lalatović.

"Zebre" će pokušati da iskoriste umor igrača Partizana, posle naporne utakmice u plej-ofu za Ligu šampiona, protiv BATE Borisova, ali i izostanak nekolicine važnih igrača (očekuje se da Zoran Milinković odmori Andriju Živkovića, Brašanca...).

Mladi napadač Borca Milan Jevtović kaže da su svi igrači spremni za veliku borbu.

"Mi igrači nestrpljivo očekujemo predstojeći duel. To su utakmice u kojima nije potrebna dodatna motivacija, jer igramo protiv aktuelnog prvaka i učesnika kvalifikacija za ligu šampiona. Atmosfera u ekipi je sjajna i svi smo spremni da damo 120 posto svojih mogućnosti kako bi se na pravi način suprostavili Partizanu, ali i stigli do željenog rezultata. Ne pretimo, ali sve osim poraza bi za nas bio uspeh u subotu", rekao je Jevtović.

Posle šest utakmica Borac ima 10 bodova, bod više od crno-belih (koji imaju meč manje, jer je susret sa Radom bio odložen).

Borac i Partizan igraju meč 7. kola Superlige u subotu, od 19 časova, uz direktan prenost na kanalu Arena sport 3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC