• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema u Arsenalu, jer prijatelj ne bi lagao!

Autor mondo.rs

Zanimljiv izvor informacija ima Rodni Marš, koji tvrdi da je Real Madrid prihvatio ponudu Arsenala i da je Karim Benzema praktično prešao na "Emirejts".

Real Madrid prihvatio je ponudu Arsenala od 48 miliona funti, odnosno 67,3 miliona evra, za Karima Benzemu, koji će do kraja prelaznog roka u Evropi biti predstavljen na "Emirejtsu".

Ovo je, u razgovoru za engleski "Talksport", ispričao nekadašnji reprezentativac Engleske Rodni Marš.

"Pozvao me je prijatelj, koji je bio u pravu za mnoge stvari koje su se dogodile i rekao mi je da veruje da je Real Madrid prihvatio ponudu negde u visini od 48 miliona funti za Benzemu, koju je poslao Arsenal", rekao je Marš i dodao:

"On je u prošlosti uvek bio u pravu, nijednom do sada nije pogrešio i imam razloga da mu verujem, ali moraćemo da sačekamo i vidimo šta će biti".

Ako prijatelj ne laže ili nije u zabludi, menadžer Arsenala Arsen Venger ispunio je dugogodišnju želju da u timu ima zemljaka Benzemu, koji je potvrdio pravilo – od kada je Arsenal isplatio kredit za "Emirejts" ne štedi se na pojačanjima, ali isključivo na napadačima.

Venger je leta 2013. godine iz Reala za 50 miliona evra doveo Mesuta Ozila, narednog leta iz Barselone je stigao Aleksis Sančez za 42,5 miliona evra, što su i dalje dva ubedljivo najskuplje plaćena fudbalera u slavnoj istoriji kluba iz Londona (treći je, verovali ili ne, Kalum Čembers iz Sautemptona, 20,23 miliona evra).

Ponovo, ako prijatelj nije u zabludi, Arsenal i Venger će podići lestvicu i od Benzeme učiniti jednog od najskuplje plaćenih igrača u istoriji fudbala, ne kluba, ali će ostati dilema – može li Arsenal da osvoji Premijer ligu ili Ligu šampiona sa ovakvom – odbranom!

Moćnu sredinu i napad uveliko imaju: Aleksis Sančez, Mesut Ozil, Teo Volkot, Dani Velbek, Olivije Žiru, Aleks Okslejd-Čemberlejn, Santi Kasorla, Džek Vilšer, Tomas Rosicki, Aron Ramzi, Mikel Arteta... Dodajte im, potencijalno, i Karima Benzemu.

A, pozadi?


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC