• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne provlačite Božinova kroz blato"

Autor mondo.rs

Trener Partizana Zoran Milinković stao u odbranu napadača Valerija Božinova. Andrija Živković, Abubakar Oumaru i Miroslav Vulićević pod znakom pitanja za Borac. Brašanac ima crveni karton... O pojačanjima: "Polako".

  Zoran Milinković brani Valerija Božinova Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Posle evropskog iskušenja, novi test za Partizan u subotu. Crno-beli idu na noge Borcu u Čačak, a s obzirom na kadrovske probleme, braniocu titule uopšte neće biti lako.

Priznaje to i trener Zoran Milinković, uz opasku da je "poznat entuzijazam trenera Borca Nenada Lalatovića kad je Partizan u pitanju".

"Posle evropskog, okrećemo se domaćem takmičenju. Sigurno ćemo imati još jedno teško gostovanje, jer je Borac napravio dobar start, a znamo i kakav je entuzijazam kod trenera Lalatovića kad je Partizan u pitanju. Biće i pun stadion, neće biti nimalo lak meč. U Čačak idemo sa obavezom da posle kiksa u Novom Sadu napravimo što bolji meč i pokušamo da pobedimo. Pritisak postoji, ali ćemo pokušati da ga neutrališemo", kaže Milinković.

U timu svakako neće biti Darka Brašanca, koji je dobio crveni karton u meču protiv Vojvodine u Novom Sadu. Ali, vrlo verovatno, Partizan će u subotu od 19 časova, igrati i bez Andrije Ćivkovića, Miroslava Vulićevića i Abubakara Oumarua.

"Abubakar, Živković i Vulićević su povređeni, njihov stepen povreda nije veliki, pa smo bliži tome da preskoče meč u Čačku. Na sve ostale računamo, a ako danas na poslednjem treningu proverimo njihovo stanje, videćemo ko će ih zameniti i ući u prvih 11. Abubakar je dobio udarac u koleno, Vulićević ima problem skočnog zgloba, nisu problemi veliki, ali da ne bismo ušli u još veći potrebna je preventiva", rekao je Milinković na konferenciji za novinare i nastavio:

"Sa manjim rotacijama ćemo pokušati da budemo pažljivi. Nekad nas na to tera nužda, a nekad ćemo planski. Mislim da do decembra imamo 37 utakmica, što je strahovit ritam, koji do sad nije bio u Srbiji, ali ćemo sa ovim postojećim kadrom to morati da iznesemo".

DANILO GRUJIĆ SUDI MEČ U ČAČKU

Milinković je, na pitanje novinara, rekao da "ne zna ko sudi u Čačku". Ali je imao i zanimljivu opasku: "Šta nam se dešava u poslednjih nekoliko kola - ne iznenađuje me".

Utakmica u Čačku poverena je Danilu Grujiću.

Forma Valerija Božinova, najzvučnijeg pojačanja Partizana ovog leta, jedna je od glavnih tema. Bugarin još nije pokazao ni delić onoga što zna.

"Javnost, kao i pravo svakog čoveka jeste da ima svoje mišljenje. Ja to razumem, ali ima dosta dosta negativnosti i neprimerenih stvari. Meni lično, nikad nije prijatno, ne samo kad je Božinov u pitanju, nego bilo koji igrač kad ga problače kroz blato. Znam šta je karijera, a uvek je tema kako će to karakter čoveka izneti i ponašati se na dalje. Najbolje je da se bilo ko je da je u pitanju okrene mukotrpnom radu i da pokaže da poseduje kvalitet. Verujem da i njemu nije lako", rekao je Milinković.

Upitan da li će Božinov biti u timu protiv Borca, Milinković je odgovorio: "Videćemo".

A u sredu, u revanšu protiv BATE Borisova?

"Na bazi dobrih analiza ćemo odlučti šta i kako u vezi sa BATE Borisovom".

Milinković je upitan i za dolaske novih igrača, pre svih Marka Devića.

"Pokušavamo non-stop, ali bih vas molio... U Srbiji svi pišu o problemima, a niko ne piše  o mogućnostima. Pokušaćemo da uradimo najbolje za naš klub, u nimalo lakim okolnostima. U smislu  toga baš sam pre neki dan ispratio kako je to uradio Čelsi. Oni imaju mogućnosti. Polako, doćiće i taj dan (da i mi imamo mogućnosti). Ne može odmah". rekao je Milinković na tu temu.   

SUPERLIGA NA TV-u - prenosi utakmica 7. kola

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC