• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Real gubi, Barsa ne pobeđuje

Real posle remija Barselone u Almeriji ostao prvi sa solidnih sedam bodova prednosti. Deset kola pre kraja, titula sve dalje od Nou Kampa.

 PRIMERA: Real gubi, Barsa ne pobeđuje Izvor: MONDO

Ekipa Barselone odigrala je samo nerešeno - 2:2 na gostovanju Almeriji, tako da nije iskoristila kiks Real Madrida u La Korunji da osetnije smanji zaostatak za liderom.

Katalonci su dva puta vodili, golovima Bojana Krkića u 17. i Samjuela Etoa u 57. minutu, ali uporna Almerija uspela je da uzvrati golovima Pulida u 33. i Kalu Učea u 85. minutu. Oba pogotka domaćin je postigao posle kornera.

Barselona bez Ronaldinja i Mesija, sa Etom koji je počeo meč na klupi, nije mogla da bude dominantna. Ipak, Katalonci su bili blizu osvajanja čitavog plena i možda bi uspeli da pobede da sredinom drugog poluvremena nisu ostali bez isključenog centarhalfa Dijega Milita.

Deset kola pre kraja Real je i dalje prvi sa 62 boda. Barselona je druga sa 55, a treći sa 53 boda Viljareal, koji je iskoristio svoje šanse u susretu sa Saragosom i slavio rezultatom 2:0.

Na drugoj strani tabele, po imenima vrlo dobra ekipa Saragose pala je na korak od zone ispadanja, sa istim brojem bodova, ali nešto boljom gol-razlikom od Valjadolida i Rekreativa.

Viđena su dva preokreta - Espanjol protiv Majorke i Hetafe protiv Rasinga iz Santandera gubili su pred svojim navijačima sa po 0:1, ali su na kraju pobedili.

Naročito burno bilo je u predgrađu Madrida, gde su crvene kartone dobili Alvarez i Tonjo kod Rasinga, a Braulio kod Hetafea - sva trojica između 76. i 79. minuta.

U poslednjem meču 28. kola Atletiko Madrid je lako izašao na kraj sa "fenjerašem" Levanteom (3:0), a ova runda Primere dobiće epilog za "zelenim stolom", kada bude odlučeno na koji način će Betis biti kažnjen zbog toga što je golman Atletik Bilbaoa pogođen u glavu flašicom sa tribina.

REZULTATI 28. KOLA:


Atletiko Madrid - Levante 3:0

(Simao Sabrosa 25, Forlan 39, 53)

Almerija - Barselona 2:2
(Pulido 33, Uče 85 - Krkić 17, Eto 57)

Espanjol - Majorka 2:1
(Luis Garsija 58p, 89 - Guiza 13)

Hetafe - Rasing Santander 2:1
(Uče 66, Gavilan 76 - Smolarek 54)

Valjadolid - Osasuna 0:0

Viljareal - Saragosa 2:0
(Nihat 10, Rosi 64p)

IGRANO U SUBOTU:

Deportivo - Real Madrid 1:0
Rekreativo - Mursija 4:2
Valensija - Sevilja 1:2
Betis - Atletik Bilbao 1:2 (prekinuto u 78.minutu)

TABELA: Real 62, Barselona 55, Viljareal 53, Atletiko Madrid 47, Sevilja 45, Espanjol 45,  Rasing 44, Hetafe 39, Almerija 38, Valensija 36, Majorka 34, Osasuna 34, Deportivo 34, Atletik Bilbao (-1) 33, Betis (-1) 32, Saragosa 32, Valjadolid 32, Rekreativo 32, Mursija 23, Levante 19 bodova.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC