• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Malo o Šahtjoru, više o Petriću

U Partizanu se priča o Šahtjoru, ali više o ostavci i izjavi Gordana Petrića. Da li je izabrao pravi trenutak?

 PARTIZAN: Malo o Šahtjoru, više o Petriću Izvor: MONDO

U Partizanu bi glavna tema trebalo da bude meč protiv Šahtjora iz Donjecka. Ali, nije. Ostavka Gordana Petrića na mjesto potpredsjednika kluba uznemirilo je duhove u Humskoj.

Petrić je objelodanio da je podnio ostavku na mjesto potpredsjednika kluba odavno, odnosno kad i Zoran Bata Mirković, ali je izabrao gostovanje u emisiji SOS Kanala da to saopšti i to nekoliko dana pred drugu utakmicu Partizana u Evropi.

Predsednik crno-bijelih Dragan Đurić u izjavi, koju prenose beogradski mediji, potencira upravo trenutak za odluku Petrića da objavi da je otišao iz kluba.

"Pitajte Petrića zašto je to uradio baš sada. Ne znam zašto je to uradio samo tri dana pred meč u Donjecku. Ako je time htio da poremeti atmosferu u ekipi, uspio je. Ako je riješio da ode prije četiri nedelje, ne znam zašto to nije tada saopštio javnosti. Ovako izgleda da je ostavku podnio prije dvije večeri na televiziji", rekao je Đurić i najavio sjednicu Upravnog odbora za narednu nedelju, na kojoj će jedna od glavnih tema biti i navodno nezadovoljstvo radom uprave.



I dok se uprava bavi medijski atraktivnom temom, fudbaleri Partizana imaju preča posla.

U četvrtak uveče biće gosti branioca trofeja u Kupu UEFA, Šahtjora iz Donjecka, a crno-bijeli će imati tu čast i privilegiju da otvore novi stadion ukrajinskih "rudara" - Donbas arenu, koja, bar prema fotografijama, izgleda spektakularno.

U utorak uveče, u "Zemunelo" je pucalo od rada, valjda će tako isto biti i u četvrtak uveče.

"Idemo da odigramo utakmicu u kojoj imamo mnogo toga da pokažemo. Ulogu favorita prepuštam Šahtjoru, ali ekipa Partizana ima kvalitet i može mnogo toga da pokaže. Probaćemo da iskoristimo mane Šahtjora, koje kao i svaka ekipa, ima. Svakim danom svi sve bliži onakvom Partizanu kakvim želimo da ga vidimo da igra", izjavio je trener crno-bijelih Goran Stevanović.

Upitan zašto je u utorak predveče napravio izuzetno jak trening, Stevanović je odgovorio: "Moja ideja je da se svaki trening radi 110 odsto, jer onda utakmicu možeš da odigraš sa 100 odsto".

Kapiten Partizana Nenad Đorđević srećan je što će se vidjeti sa dobrim drugarom i nekadašnjim saigračem Igorom Duljajem.

"Svi znaju koliki je Duki partizanovac. Znamo se još od klinačkih dana, igrali smo Ligu šampiona...Što se utakmice sa Šahtjorom tiče, najbitnije je da smo svi zdravi i spremni za tešku utakmicu protiv jedne izuzetno kvalitetne ekipe. Šahtjor je favorit, tu nema dileme, ali mi smo spremni, orni i puni želje da se nadigravamo. Kad se igra protiv tako dobre ekipe i još na otvaranju novog stadiona onda motiva ne manjka. Ne idemo sa bijelom zastavom i nadam se da nećemo razočarati", rekao je Đorđević.

Čim se vrate iz Ukrajine, fudbalere Partizana čeka teško gostovanje u srpskom prvenstvu u Subotici, ekipi Spartaka. Zvezda ima dva boda prednosti, a trener Stevanović na to kaže:

"Ovo prvenstvo će svakako biti neizvjesnije. Prihvatamo trku, spremni smo na tu. Igramo Evropu i malo smo umorniji zbog toga, ali sa druge strane to donosi iskustvo i neku vrstu zadovoljstva. Imamo takođe i dosta igrača koji mogu da uskoče u tim i zamijene one umorne",
rekao je Stevanović.

Na put u Donjeck, Stevanović je poveo 19 fudbalera:

golmani: Aleksandar Radosavljević i Darko Božović;

odbrana:
Nenad Đorđević, Mladen Krstajić, Goran Gavrančić, Srđa Knežević, Marko Jovanović Marko Lomić, Siniša Stevanović;

sredina: Ljubomir Fejsa, Nemanja Tomić, Moreira, Radosav Petrović, Branislav Jovanović, Adem Ljajić;

napad: Kleo, Brana lić, Miloš Bogunović, Lamin Dijara.

(MONDO - foto: www.partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC