• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane u januaru u Aston Vili?

Menadžer Aston Vile Martin O’ Nil planira da u januaru angažuje srpskog napadača Milana Jovanovića iz belgijskog Standarda.

 Lane u januaru u Aston Vili? Izvor: MONDO

Prema pisanju engleskog "Mirora", irski stručnjak "skenira" dvadesetosmogodišnjeg Srbina još od prošle godine, kada je poslao skauta Rolanda Juhaša da posmatra derbi meč protiv Anderlehta.

Popularni Lane je tada oduševio, a njegov učinak u dresu kluba iz Liježa je više nego impresivan - na 98 utakmica postigao je 48 golova

"Miror" navodi da je centarfor belgijskog šampiona, uz defanzivca Nemanju Vidića iz Mančester junajteda, jedan od ključnih igrača srpske reprezentacije, koja je ispred Francuske i Rumunije na prvom mjestu kvalifikacione grupe za odlazak na Mundijal 2010. godine u Južnoj Africi.

Jovanovića, koji je postigao gol iz penala Arsenalu u prvom kolu ovogodišnje Lige šampiona, takođe žele Everton i Sanderlend, ali engleski dnevnik zaključuje da je Srbin bliži prelasku u klub iz Birmingema.

Naime, nekadašnji trener Seltika ne želi da sačeka da Jovanoviću istekne ugovor na ljeto 2010. godine, već je spreman da plati obeštećenje Standardu u januaru, a ono se prema pisanju belgijskih medija, kreće od pet do osam miliona evra.

O’ Nil je uvjeren da s brzonogim Lanetom u napadu, Vila ima šanse da izbori plasman među prve četiri ekipe Premijer lige, ili da u najgorem slučaju, ponovi šesto mjesto iz prethodne sezone.

Bilo je priča da će srpski fudbaler krenuti u Valensiju, pod uslovom da "Mestalju" napusti Nikola Žigić, ali to je demantovao sam Jovanović, koji je čini se najbliži "Vila Parku", gdje je svojevremeno nastupao Savo Milošević.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC