• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Kad porastem biću Bađo

Stevan Jovetić poslije dva gola koje je dao Liverpulu u centru pažnje kompletne fudbalske javnosti.

 Jovetić: Kad porastem biću Bađo Izvor: MONDO

Stevan Jovetić osvaja Evropu. Za razliku od prošle sezone, u ovoj mu je trener Fiorentine Ćezare Prandeli ukazao povjerenje i odmah mu se isplatilo.

Crnogorski reprezentativac nemilosrdno rešeta mreže, a vrhunac dosadašnjeg dijela sezone dostigao je u utorak kada je sa dva hica srušio Liverpul.

Italijanski mediji odmah su povukli paralelu - Stevan Jovetić je nasljednik Roberta Bađa.

Mladi golgeter je priznao da mu prijaju poređenja sa legendarnim igračem i naglasio da je svjestan da će, poslije dva gola koja je dao u meču durgog kola Lige šampiona, biti na meti mnogih evropskih klubova.

"Naravno da mi prijaju poređenja sa Bađom. On je jedan od najboljih svjetskih fudbalera u posljednje dvije decenije i nadam se da ću jednoga dana biti kao on", kazao je 20- godišnji napadač, koji je iz Beograda ponio nadimak "Pujo".

Dijete Partizanove škole fudbala tvrdi da se odlično osjeća u Fiorentini i da na njega neće uticati ponude koje će najvjerovatinije uskoro početi da mu stižu od najboljih evropskih klubova.

"Ne namjeravam da mijenjam sredinu. Odlično mi je u Fiorentini i ne interesuju me ponude. U Firenci mogu da napredujem kao igrač i to mi je u ovom trenutku najvažnije".


On je naglasio da su golovi koje je postigao rezultat dobre igre čitavog tima.

"Hvala saigračima, svi su bili izvanredni. Napravili smo odličan rezultat i imamo dobre izglede u nastavku takmičenja. Sjajno se osjećam, svjestan sam šta znači dati dva gola velikom timu kao što je Liverpul",
dodao je Stevan Jovetić.

Italijanski novinari podsjećaju da je Jovetić počeo da se bavi fudbalom u podgoričkoj Mladosti, a da je sa 14 godina prešao u Partizan. Za prvi tim crno-bijelih debitovao je sa 16 i po godina, a u Fiorentinu je prešao u maju prošle godine.

(Tanjug, MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC