• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Nema alibija na Donbas areni

Crno-bijeli su osjetili travu na novom stadionu Šahtjora, na kome će u četvrtak (19 sati) pokušati da osvoje prvi bod(ove) u Ligi Evrope.

 Stevanović: Nema alibija na Donbas areni  Izvor: MONDO

Jedini trening u Donjecku odradili su u srijedu uveče.

"Dobro smo radili na treningu i zadovoljan sam. Čast je i privilegija igrati na ovakvom stadionu, važnu utakmicu protiv jakog protivnika. Postoje svi uslovi da pružimo maksimum", rekao je trener Partizana Goran Stevanović.


Partizan će biti prva evropska ekipa koja će igrati na Donbas areni.

"Teren je fenomenalan, kao i stadion - svi uslovi su vrhunski i to je ono što fudbalska Evropa nudi i traži. Uslovi su sjajni i nećemo imati na šta da se vadimo, ne možemo da tražimo alibi. Na nama je da iskažemo talenat i pokažemo se u pravom svijetlu".

Prema najavama iz Šahtjora, ulaznice za utakmicu su rasprodate, a Stevanović vjeruje da je to dobra prilika da njegovi igrači pokažu koliko vrijede.

"Velike utakmice prave velike igrače. Svaki igrač ima priliku da pokaže da je bolji nego što je do sada bio, da je fudbaler evropske klase. Mi imamo kvalitet, a već sam rekao da onaj igrač koji ima tremu, ne treba da igra fudbal. Ovo je utakmica za velike igrače, a mi takve imamo i želim da pruže svoj maksimum", dodao je Stevanović.

"(Trener Šahtjora Mirčea) Lučesku je hvalio naše igrače i rekao da nije baš zadovoljan što će igrati protiv Partizana. O svemu smo razgovarali, nema straha, psihološki smo spremni za utakmicu", zaključio je Goran Stevanović.

(Beta, foto zvanični sajt Šahtjora)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC