• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Baš nas briga ako premiraju OFK

Nova sezona, stara dilema - premiranje protivnika najvećih rivala.

 ZVEZDA: Baš nas briga ako premiraju OFK Izvor: MONDO

Taman kada smo zaboravili na taj segment "fudbalske igre", u Crvenoj zvezdi "čuli su da neko planira da isplati premije fudbalerima OFK Beograda ukoliko ostanu neporaženi u subotu".

U subotu, od 18.30, lider Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, koji je na njenom stadionu doživeo 14 uzastopnih poraza, od 1994. godine.

"Volio bih da se kaže ko nudi te pare...", rekao je u petak trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon.

"Zaista me ne zanimaju te priče. Nije u redu kada postoje zakulisne radnje, ali to je u Španiji sasvim uobičajena pojava. Ako neko u Srbiji ima pare za to, neka premira slobodno", dodao je Pižon, svjestan da propisi kod nas ne dozvoljavaju tako nešto, ali ni ne brane.

Dakle dozvoljeno je...

"Čuli smo da će igrači OFK Beograda dobiti duple premije ako odigraju neriješeno ili dobiju na našem stadionu, jednu od svog tima, a drugu od jednog superligaša", rekao je sportski direktor Zvezde Ivan Adžić.

"To je legitimno i sve je u redu, dok se ne dogode neke druge stvari. Ne opterećujemo se ukoliko neko premira naše rivale, to nam samo imponuje, jer je očigledno da nas se drugi plaše", dodao je Adžić.

U petak se u Crvenoj zvezdi pričalo i o pravom sportu, onome što bi trebalo da bude suština gradskog derbija.

"Čitao sam ovih dana dnevnu štampu i vidim da i igrači OFK Beograda očekuju da odigramo lijepu utakmicu, kvalitetnu... Potpuno se slažem sa njima. Odličan su tim, igraju lijepo, imaju 13 bodova, odmah su iza nas", kaže Pižon, koji je i sam odigrao mnogo mečeva sa OFK Beogradom.

Sada u ulozi trenera nalazi se na slatkim mukama: na raspolaganju ima trojicu napadača Dejana Lekića, Slavka Perovića i Aleksandra Jevtića a ni sam ne zna koji je od njih u boljoj formi. Trio je postigao dvije trećine od 30 golova ekipe ove sezone.

Možda bi šansu da se "iskupi" mogao da dobije upravo Jevtić, koji je prošle sezone dva puta bio strijelac protiv Zvezde u dresu OFK Beograda.

"Volio bih da sada vratim Zvezdi ono što sam joj uzeo prošle sezone", kroz osmjeh je rekao Jevtić.

"Prvi smo na tabeli i vjerujem da ćemo tu i ostati i poslije ovog meča, u kojem nas čeka opasan rival", rekao je Aval Isah, koji se nada da će njegov tim nastaviti pobjednički niz pred dvonedjeljnu pauzu zbog kvalifikacija za SP 2010. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC