• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurćubić: Da nam je napadač…

Autor mondo.ba

Poslije posta od devet godina, fudbaleri Čelika savladali su banjalučki Borac i to u samom finišu susreta golom Jove Kojića. Banjalučani su doživjeli treći uzastopni poraz u gostima, a da nisu postigli gol.

 Čelik savladao Borac, izjave trenera Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Defanzivac Jovo Kojić sjajnim golom u finišu susreta 10. kola Premijer lige BiH donio je Čeliku dugo očekivanu pobjedu protiv Borca. Naime, ekipa sa "Bilinog polja" od 2006. godine nije slavila protiv Banjalučana, pa u Zenici svi mogu biti zadovoljni prekidom neugodne tradicije.

Trener domaćih Elvedin Beganović može biti zadovoljan učinkom svoje ekipe, koja je u prvih 10 kola prvenstva osvojila 17 bodova i nalazi se u samom vrhu tabele.

"Bio je ovo duel dvije slične ekipe, koje je žele da imaju posjed lopte, koje teško dolaze do prilika i svoje šanse traže iz kontranapada. Željeli smo da srušimo negativnu tradiciju i to smo uspjeli. Borac je igrao na 0:0, to im je uspijevalo do 90. minuta, kada je spektakularan gol postigao Kojić", izjavio je Beganović po završetku meča.

U 11. kolu Čelik putuje u Bijeljinu ekipi Radnika.

Borac je i u ovom meču mučila realizacija. Crveno-plavi doživjeli su treći uzastopni gostujući poraz na kojem nisu zatresli protivničku mrežu. Trener Banjalučana Petar Kurćubić istakao je ovo kao glavni razlog neuspjeha na "Bilinom polju".

"Svi bi mi voljeli da imamo posjed lopte, napadamo, pobjeđujemo sa dva, tri gola razlike, ali moramo praviti taktiku na osnovu igrača koje imamo. U ovom meču nismo imali klasičnog napadača, s obzirom da je Elvir Koljić povrijeđen, a Toni Jović nije igrao zbog suspenzije, tako da smo ekipu morali da popunjavamo sa bočnim igračima", naglasio je Kurćubić.

Borac je ovim porazom ostao u donjem dijelu tabele, a u narednom kolu u krajiškom derbiju ugostiće Rudar Prijedor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC