• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL (poluvrijeme): Spartak - Partizan 1:1

Spartak i Partizan u Subotici igraju 1:1, na poluvremenu jedne od posljednjih utakmica sedmog kola Jelen Superlige Srbije.

 JSL (poluvrijeme): Spartak - Partizan 1:1 Izvor: MONDO

Domaći su poveli u 15. minutu preko Marka Mirića, a izjednačio je Lamin Dijara u 35. minutu, svojim petim golom u prvenstvu, čime se na vrhu liste strijelaca izjednačio sa Draganom Mrđom iz Vojvodine.

Crno-bijeli su imali mnogo više loptu u nogama (70:30 odsto), ali su domaći fudbaleri koristili svaku priliku da iz kontranapada ugroze gol uzdrmanog šampiona.

"Golubovi" su do vođstva došli poslije polukontre, iz koje su na gol Aleksandra Radosavljevića uputili čak tri udarca!

Prvo je šut Ubiparipa sa ivice kaznenog prostora izblokirao Gavrančić, zatim je Radosavljević odbranio drugi šut sa 16 metara, da bi Mirić natrčao na odbitak i sa pet metara iskosa smjestio loptu u mrežu - 1:0.

Crno-bijeli su opasno zapretili preko Dijare u 28. i Mladena Krstajića u 34. minutu, ali obojica su bila neprecizna za po dvadesetak centimetara. Samo minut kasnije, rezultat je izjednačen.

Siniša Stevanović "izbacio" je Dijaru na desnoj strani napada, Senegalac je ciljao suprotni ugao i uspio da matira Milana Jovanića uz pomoć nigerijskog štopera Emanuela Oletua, koji je vrhom kopačke zakačio loptu - 1:1.

Nenad Đorđević u 39. minutu je iz slobodnog udarca tukao pod prečku, a Jovanić izbio u korner, a zatim je Asmir Misini umalo donio novo vođstvo Spartaku. Umakao je Stevanoviću, prihvatio dugu loptu, ali je njegov šut u trku lobovao istrčalog Radosavljevića i prečku.

(MONDO, arhivska fotografija: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC