• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Istrošila nas Evropa

Polusezona je tek na polovini, ali zaključak da ovo nije Partizanova jesen, sam se nameće.

 Stevanović: Istrošila nas Evropa  Izvor: MONDO

Frustracija sa evropskih mečeva preliva se na utakmice domaćeg prvenstva, u kojima crno-bijeli teško izlaze na kraj sa protivnicima od kojih su "na papiru" kvalitetniji za dvije-tri klase.

Partizan je i poslije gostovanja Spartaku (1:1) ostao neporažen u Jelen Superligi, ali četiri pobjede i sva tri remija na utakmicama izvan Humske 1 nisu bilans kojim će bilo ko u klubu biti zadovoljan.

Šef struke Goran Stevanović konstatovao je da ekipa nije mogla da u Subotici pruži nadahnutiju partiju, nepuna 72 sata poslije ubijedljivog poraza od Šahtjora u Ukrajini.

"Nije alibi, ali Evropa umije da istroši. Utakmice u Ligi Evrope mnogo nas koštaju u Superligi. Danas smo odigrali inertno, tromo i sporo, nismo bili organizovani. Igrači Spartaka su bili agresivniji i jači u duelima", izjavio je Stevanović.

U prvenstvu predstoji dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Ipak, Stevanović već zna da za to vrijeme neće moći mnogo toga da uradi.

"Pokušaćemo da iskoristimo pauzu, da bismo ispravili određene stvari i u nastavku sezone zaigrali bolje. Ali biće teško, jer ponovo nećemo imati na raspolaganju veliki broj reprezentativaca".

U utorak će vjerovatno zasjedati Upravni odbor Partizana, koji bi trebalo da raspravlja između ostalog i o ostavci koju je potpredsednik kluba Gordan Petrić obznanio gostujući na SOS kanalu.

Strateg Spartaka Zoran Milinković čestitao je igračima oba tima na fer i korektnoj borbi, rekavši da je "ambijent bio sjajan, kako na terenu, tako i na tribinama".

"Pokazali smo da nismo slučajno pobijedili Čukarički prošlog vikenda. Ekipa pokazuje da ima karakter i da polako sazrijeva. Kod Partizana se vide posljedice igranja velikog broja utakmica, pogotovo u Evropi. Želim im da se što pre vrate u formu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC