• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stamena Zvezda!

Kada među stativama stoji dobar i pouzdan golman, ekipa je na pola puta do željenog rezultata.

 Stamena Zvezda! Izvor: MONDO

Veliko je pitanje da li bi Crvena zvezda bila na prvom mjestu Jelen Superlige, bez poraza i sa samo dve lopte u mreži, da na golu nije imala Sašu Stamenkovića.

Popularni "Stameni" blistao je i u meču sa OFK Beogradom (2:1), poslije kojeg su crveno-bijeli stekli četiri boda prednosti u odnosu na Partizan. Fudbaleri Zvezde koji su u subotu uveče izašli da proslave pobjedu, sigurno su bar jednu "turu" posvetili svom golmanu.

"Meni je najvažnije da ekipa pobjeđuje. Branim ono što može da se brani i nadam se da će moja dobra forma potrajati. Normalno je da dođe i kriza, kod golmana i kod cijele ekipe, ali odlika je velikih da iz nje izlaze bezbolno", rekao je Stamenković za zvanični sajt kluba.

Na sedam zvaničnih utakmica, u prvenstvu, Lav Kupu Srbije i kvalifikacijama za Ligu Evrope, primio je četiri gola. Protiv Mladosti iz Apatina odbranio je dva penala, a protiv Smedereva, Vojvodine i OFK Beograda nekoliko "zicera".

"Branim dobro u kontinuitetu, što je najteža stvar kod golmana. Imam veliku podršku u treneru Maksimoviću, šefu struke Petroviću i saigračima. Njihove pohvale mi najviše znače jer su prema meni uvijek bili iskreni", ističe Stamenković.

Zvezdin Leskovčanin nada se pozivu Radomira Antića, ali za sada od toga nema ništa...

"Govorili su mi da bih mogao da budem pozvan u reprezentaciju, s obzirom na formu. Nije se dogodilo, idemo dalje. Sanjam dan kada ću se naći među reprezentativcima, jer je taj dres za mene svetinja, ali odluku ne donosim ja. Nadam se da ću dovoljno dugo ostati u formi, pa da zaslužim poziv".

Crveno-bijeli su obezbijedili dobru atmosferu tokom dvonedjeljne pauze u prvenstvu, ali Stamenković obećava da se od 17. oktobra ništa neće promeniti u pristupu obavezama.

"Odigrano je tek sedam kola. Dobro smo startovali, ali nema razloga da se mijenjamo, jer znamo da smo to postigli zalaganjem, borbenošću i poštovanjem rivala. Tako ćemo nastaviti i dalje. Nećemo prijetiti, niti se bilo koga plašiti".

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC