• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Antićev posao siguran

Tomislav Karadžić prezadovoljan radom Radomira Antića i poručuje da bi sa njim produžio saradnju i poslije Mundijala.

 Karadžić: Antićev posao siguran Izvor: MONDO

Radomir Antić je za samo godinu dana vratio vjeru u srpski reprezentativni fudbal i mimo očekivanja doveo nacionalni tim na korak do plasmana na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine.

Ipak, u srpskoj javnosti, doduše samo nezvanično, krišom se povela priča o tome da bi Fudbalski savez Srbije i Antić mogli da se raziđu i prije isteka ugovora, a on važi do kraja Mundijala naredne godine.

Odgovarajući na pitanje MONDA, predsjednik FSS Tomislav Karadžić odlučno je demantovao da se razmišlja o bilo kakvim promjenama u stručnom štabu nacionalnog tima. Štaviše!

"Antić ima ugovor do kraja SP, odnosno bezmalo još godinu dana. Zato, nema potrebe da se o tome posebno razgovara, niti iko u FSS vidi bilo kakvu potrebu za tim. Iako to nije bila tema sjednice Izvršnog odbora FSS, imam potrebu da odgovorim na ovo pitanje jer su se u javnosti pojavile neke priče. Želim da istaknem i da se Antić nije plasirao na Svjetsko prvenstvo, mi bismo mu ponudili produžetak ugovora do kraja Evropskog prvenstva", rekao je Karadžić.

Predsjednik FSS istakao je ne samo sjajne rezultate Antića i srpske reprezentacije, već i to što je iskusni stručnjak vratio kult nacionalnog tima.

"Ne vidim razloga da se saradnja ne produži i poslije Mundijala, ali nikad se ne zna šta nosi sutrašnji dan", rekao je Karadžić.

Predsjednik FSS je još rekao da se još ne zna koliko će novca dobiti Savez na osnovu (očekivanog) plasmana na SP, jer to zavisi od mnogo faktora, ali je dodao da će ta cifra biti manja nego za plasman na Evropsko prvenstvo.

Fudbalski savez Srbije od sada ima i "svoju" banku. Nacionalna kuća srpskog fudbala i Agrobanka potpisali su dvoipogodišnji ugovor vrijedan 750.000 evra.

Karadžić je rekao da FSS sve radi transparentno i otvoreno i da će i ubuduće sve raditi preko računa u banci.

"Fudbal je malo prokazan u posljednje vrijeme, jer se kao u tom sportu svašta dešava. Što se tiče FSS, svaki evro će ići preko žiro-računa i preko banke. Možda je to malo skuplji put, ali je svakako najbolji i najsigurniji. FSS će 51 odsto poslovanja raditi preko Agrobanke, a znači sve uplate od FIFA, UEFA, sponzora, kao i isplata zarada i premija...", rekao je Karadžić.

On je dodao da je Fudbalski savez finansijski stabilna kuća, a zaposlenima u nacionalnoj kući fudbala poručio je: "Čuvajte posao, jer je privilegija raditi u FSS".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC