• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi radnik udarnički i za džabe!

Požarevljani nisu primili ni plate, ni premije tri mjeseca, ali to ih ne sputava da udarnički sakupljaju bodove. Možda novac stigne prije Zvezde...

 Mladi radnik udarnički i za džabe!  Izvor: MONDO

Fudbaleri Mladog radnika udarnički su ušli u novu radnu sezonu, prvu u Jelen Superligi, ali od toga za sada nemaju mnogo vajde, bar kada je novac u pitanju.

Požarevljani su prevazišli očekivanja u prvoj sedam kola prvenstva, nalaze se na sedmom mjestu daleko od zone ispadanja, a posljednji poraz doživjeli su još 29. avgusta na gostovanju u Jagodini (2:0). Od tada, upisali su šest bodova, sa tri remija i pobjedom nad Metalcem.

Doduše, ne može se reći da igraju lepršavo, od meča u Jagodini bilježili su rezultate 0:0, 0:0, 1:0 i 0:0, ali to ne znači da nisu zaslužili plate. Ni premije.

"Premija nema, ali to nije moja tema", kaže trener Nebojša Joksimović, koji je igračima dio nekoliko dana odmora poslije posljednjeg remija u lokalnom derbiju protiv Smedereva u gostima (0:0).

"Dao sam igračima odmor do četvrtka, da se psihički oporave i zaborave na tegobe koje ih pritiskaju. Nadam se da će u četvrtak biti novca", dodao je Joksimović za "Sportski žurnal".

U osmom kolu, kada se završe reprezentativne obaveze, u Požarevac stiže lider i neporaženi tim Crvena zvezda. Biće to neka vrsta nagrade za fudbalere Mladog radnika da bez bilo kakve rezultatske obaveze odigraju meč za svoju dušu, a tada bi trebalo da debituje i novajlija Judžin Sepuja, koji je došao nedavno poslije raskida ugovora sa Čukaričkim.

Sepuja je napadač koji bi trebalo da poboljša učinak Požarevljana na protivničkoj polovini.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC