• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradoni prekipjelo: Neću u Južnu Afriku

Dijego Maradona najavio odlazak sa mjesta selektora Argentine po završetku kvalifikacija za Mundijal 2010. godine u Južnoj Africi.

 Maradoni prekipjelo: Neću u Južnu Afriku Izvor: MONDO

Kao razlog nije naveo loše rezultate "gaučosa", već izrazio nezadovoljstvo na koji način javnost u toj zemlji vrednuje njegov rad.

"Kada sam prošle godine imenovan za selektora, bo sam najsrećniji čovjek na svijetu. Danas, međutim, poslije svega što mi se u međuvremenu desilo ne volim što sam se prihvatio tog posla ", rekao je Maradona.

Nekada najbolji svjetski fudbaler istakao je da je o odlasku već razgovarao sa predsjednikom Fudbalskog saveza Argentine (AFA) Huliom Grondonom.

Popularni El Pibe "posebno je nezadovoljan" načinom na koji nekadašnji selektor "gaučosa", a sada tehnički direktor AFA Karlos Biljardo rješava probleme bez konsultacija sa njim.

Argentina će u subotu u Buenos Ajresu dočekati Peru, dok će 14. oktobra u posljednjoj kvalifikacionoj utakmici dvostruki svjetski prvaci igrati sa Urugvajem u Monte Videu.

"Gaučosi" zauzimaju tek peto mjesto u Južnoameričkoj zoni kvalifikacija sa 22 boda. Prvi je Brazil (33), drugi je Paragvaj (30), Čile ima 27 bodova, a Ekvador 23. Četiri najbolje reprezentacije obezbijediće plasman na SP, a petoplasirana će igrati baraž sa četvrtim timom iz KONKAKAF zone.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC