• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robetro Karlos: U Real i za džabe!

"Moja najveća želja je da se ponovo vratim u Real i spreman sam da prvih šest mjeseci igram besplatno", rekao je Brazilac.

 Robetro Karlos: U Real i za džabe! Izvor: MONDO

Brazilski fudbaler Roberto Karlos volio bi da prije završetka karijere ponovo zaigra za Real Madrid - klub čije je boje branio od 1996. do 2007. godine.

Defanzivac Fenerbahčea u posljednje tri sezone, podsjetio je da mu ugovor sa istambulskim klubom ističe u junu naredne godine.

"Kako sada stvari stoje, najvjerovatnije ću se vratiti u Brazil i tamo nastaviti karijeru, ali moja najveća želja je da se ponovo nađem u ekipi Reala i spreman sam da prvih šest mjeseci igram besplatno", precizirao je iskusni fudbaler.

Brazilac je dodao da ga za Madrid vežu divne uspomene - i privatne i profesionalne, uz napomenu da je u dresu najtrofejnijeg evropskog kluba osvojio "sve što se može osvojiti".

"Ukoliko ne uspijem da ostvarim tu želju kao igrač, onda bih barem volio da dobijem priliku za rad sa mladim selekcijama. Mislim da imam dosta toga da im prenesem", poručio je 36. godišnji Karlos koji je za "kraljevski klub" tokom 11 godina odigrao 584 utakmice i postigao 71 pogodak.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC