• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Srbi, čemu tolika radost?!

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Dragan Stojković ne razume zbog čega se podigla tolika euforija posle trijumfa nad Albanijom, kad "orlovi" nisu obezbedili plasman na EURO 2016

 Dragan Stojkovic Piksi ne razumije euforiju orlova Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Srbije su na gostovanju u Elbasanu pobedili Albaniju rezultatom 2:0 u pretposlednjem kvalifikacionom duelu za Evropsko prvenstvo u Francuskoj sledeće godine.

Nakon tog trijumfa slavila je cela Srbija, iako je činjenica da je to bila "Pirova pobeda", budući da "orlovi" osim lične satisfakcije nisu ništa dobili. Oni neće putovati na EURO 2016, za razliku od Albanije, koja još ima šanse da to učini.

Dragan Stojković Piksi, nekadašnji reprezentativac, smatra da je trijumf u Elbasanu važan, ali da ne razume zbog čega se stvorila tolika euforija posle tog gostovanja.

"Dobro je za samopouzdanje što je reprezentacija rešila u svoju korist teško i specifično gostovanje. To bi mogao da bude podstrek za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Nema više opravdanja, Srbija ima kvalitet i mora da zaigra u Rusiji 2018", poručio je u razgovoru za "Alo" Stojković.

On kaže da nema razloga za veliku "buku", budući da će Srbija propustiti još jedno veliko takmičenje.

"Uvek je lepo kada se pobedi rival kakav je Albanija. To je jedan balkanski derbi i zbog svega što se dešavalo na utakmici u Beogradu, a i zbog svega što su momci proživeli po dolasku u Tiranu, lepo je što su na terenu odgovorili na pravi način i pobedili. Međutim, nije mi jasno čemu tolika euforija? To je, pored svega što je pratilo utakmicu, bio meč koji nema nikakav značaj za nas. Imao je jedino za Albance. Činjenica je da ne idemo na Evropsko prvenstvo, da je to treće veliko takmičenje koje propuštamo i to se mora nazvati neuspehom", smatra popularni Piksi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC