• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije samo Klop želeo klupu Liverpula!

Autor mondo.rs

Među zainteresovanima za posao koji je do pre koji dan obavljao Brendan Rodžers pojavio se i jedan navijač. Liverpul mu je odgovorio.

Pre svega nekoliko dana Liverpul je potpisao ugovor sa Jirgenom Klopom koji će u naredne četiri godine obavljati funkciju menadžera ovog kluba umesto Brendana Rodžersa.

Bilo je potrebno čelnicima Liverpula dobra tri dana da ubede Klopa da postane novi trener kluba sa Enfilda, a bilo je i mnogo drugih zainteresovanih. Međutim, u Liverpulu su želeli samo njega.

Na adresu kluba stiglo je nekoliko ponuda, a jedan od navijača koji je žarko želeo klupu "redsa" za sebe, dobio je i zvaničan odgovor od Jana Ajra, direktora Liverpula.

Šaljivi navijač Adam Knil je poslao detaljnu "prijavu", sa svim mogućim podacima o svojim "uspesima", a Jan Ajr mu nije ostao dužan odgovora, pa ga je "utešno" obavestio da su se ipak odlučili za Klopa "samo zbog iskustva".

Takođe, rečeno mu je i da njegov rezultat na FIFA15 (video igra) u kojoj je za četiri sezone doveo Portsmut iz četvrte lige do titule prvaka Engleske i osvojio Ligu šampiona, ipak nije ono što Liverpul u ovom trenutku traži.

Lep gest!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC