• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Tošić: Više nema izgovora!

Autor mondo.rs

Defanzivac srpske reprezentacije upozorava posle propalih kvalifikacija za EURO 2016.

 Defanzivac srpske reprezentacije upozorava posle propalih kvalifikacija za EURO 2016. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Još jedan neuspeh srpske fudbalske reprezentacije da se plasira na veliko takmičenje... Porazom od kombinovanog tima Portugala u Beogradu, "orlovi" su završili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

Duško Tošić posle meča na stadionu Partizana izjavio je da u pokušaju da se domognu Mundijala u Rusiji 2018. godine, naši fudbaleri nemaju pravo na grešku.

"Bili smo bolji od Portugala, izgubili smo i ništa nam drugo ne ostaje nego da analiziramo sve ovo i što bolje se spremimo za naredni ciklus. Nema izgovora za sledeće kvalifikacije. Sada smo zreli i nemamo prava na grešku", naglasio je defanzivac naše reprezentacije.

Tošić je potom objasnio poruku Turcima zbog podignuta tri prsta u Albaniji tokom proslave jednog od golova za 2:0, što je izazvalo veliku buru u zemlji u kojoj igra za Bešiktaš.

"Nisam se nikome izvinio, ponosan sam, samo sam objasnio šta znači taj potez. Rekao sam da mi je žao ako je to nekoga uvredilo", kazao je Tošić.

Luka Milivojević je posle meča sa Portugalom istakao da mu je "jako žao" zbog poraza, jer Srbija "nije zaslužila" da izgubi ovu utakmicu.

Sa njim se složio i Adem Ljajić.

"Nije trebalo da izgubimo, ali šta je - tu je, to je fudbal i glavu gore. Zaslužili smo više. Bolji smo na svakom okupljanju, mislim da dugo nismo odigrali bolje, da smo nekog tako razbili. Napredujemo", ubeđen je Ljajić.

Vezista Intera je dodao da suđenje ove nedelje uveče nije bilo na nivou, ali nije želeo o tome da govori, jer su "arbitri zaštićeni kao predsednici država".

Srbija neće igrati takmičarsku utakmicu do septembra, kada će se sastati sa Republikom Irskom u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC