• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejms: Engleska želi sve pobjede u kvalifikacijama

Golman engleske Dejvid Džejms izjavio da će njegova ekipa motivisano odigrati preostale dvije utakmice u kvalifikacijama za SP 2010. godine.

 Džejms: Engleska želi sve pobjede u kvalifikacijama Izvor: MONDO

Engleska je u prošlom kolu kvalifikacija obezbijedila plasman na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi pobjedom nad Hrvatskom od 5:1 i tako ostvarila osmu uzastopnu pobjedu u grupi šest.

"Selektor Fabio Kapelo nam je rekao da moramo da popravimo igru iz prošle utakmice, pa ćemo i na predstojećem meču protiv Ukrajine morati da idemo na pobjedu. Želimo da nastavimo da napredujemo i uvjeren sam da ćemo biti veoma uspješni sa Kapelom. Imamo kvalitetnu ekipu koja može da ispuni sve zadatke", rekao je Džejms

On je rekao i da će njegova ekipa brojnim pobjedama pokušati da ispravi neuspjeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine. Utakmica između Engleske i Ukrajine igra se u subotu od 18.15 u Dnjepropetrovsku, a posljednji meč u kvalifikacijama fudbaleri Fabija Kapela igraće na Vembliju protiv Bjelorusije u srijedu, 14. oktobra.

"Ukrajina ima šansu da se kroz baraž kvalifikuje na Mundijal, ali igraće protiv Engleske koja želi da završi kvalifikacije sa svih 10 pobjeda. Nećemo im olakšati posao", rekao je Džejms.

Drugo mjesto u grupi šest zauzima Hrvatska, koja je iz devet utakmica sakupila 17 bodova, dok Ukrajina ima dva manje i meč manje. Posljednju utakmicu u kvalifikacijama Hrvatska igra u srijedu u Astani protiv Kazahstana. (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC