• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva podrška Crnogoraca u Rusiji!

Autor mondo.rs

U poslednjoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Crna Gora gostuje Rusiji. Pročitajte koliko će navijača Crne Gore biti u Moskvi.



Crna Gora će, poput Srbije, gledati Evropsko prvenstvo u fudbalu naredne godine, posredstvom tv prijemnika.

Za razliku od Srbije, Crna Gora je do pre neki dan još i imala kakvu-takvu, šansu da se plasira u baraž, odnosno doigravanje za plasman na EURO, ali poraz od Austrije 2:3 u Podgorici, raspršio je svaku nadu.

A početak kvalifikacija bio je obećavajući, navijali Crne Gore su punili stadion... Sada, međutim, fudbal, odnosno reprezentacija više nikoga ne zanima.

KO ĆE IGRATI NA EURO 2016...

Domaćin Francuska, Island, Češka, Španija, Engleska, Švajcarska, Severna Irska, Austrija, Portugal, Italija, Belgija, Vels, Albanija, Rumunija. Ove reprezentacije su do sada obezbedile direktno učešće.

Da je tako svedoči i komično-bizarna vest iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FS CG), koju prenosi list "Vijesti", da će na večerašnjoj utakmici Rusija - Crna Gora u Moskvi biti ravno ŠEST navijača Crne Gore!?

Portparol Fudbalskog saveza Crne Gore Ivan Radović rekao je tom listu da je upravo toliko osoba tražilo karte za utakmicu.

"U Moskvu je stigla manja grupa predstavnika sponzora i predstavnika FSCG, a to je oko 25 ljudi. Organizovanih aranžmana dolaska naših navijača ovoga puta nije bilo. Mi smo organizovali prodaju karata, ali skoro da niko nije bio zainteresovan za polazak u Rusiju. Za to je nekoliko razloga, od loših rezultata naše reprezentacije, vremenskih nepogoda ali i termina - kraja letnje sezone i početka nastave u obrazovnim institucijama. Zato i nismo uspeli prodati ništa, samo šest karata", objasnio je Radović.

Utakmica Rusija - Crna Gora počinje u 18 časova. Meč ne znači ništa Crnogorcima, ali i te kako je bitan Rusima, kojima je potreban bar bod.

***Rusija ima dva boda više od Švedske. U međusobnim duelima, Rusi su bolji (bilo je 1:1 u Švedskoj, i 1:0 za Rusiju u Moskvi). Švedska igra protiv Moldavije na svom terenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC