• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo je jedan super ćale!

Autor mondo.rs

Iako mali Kristijaninjo ne uspeva da izgovori svoje ime, Ronaldo nije ljut. Štaviše... Pogledajte isečeni detalj iz dokumentarca koji će biti premijerno prikazan 9. novembra.

Za manje od mesec dana, 9. novembra, biće premijerno prikazan novi film u nizu o Kristijanu Ronaldu, ali ovog puta pravi dokumentarac, koji je sniman punih godinu dana.

Skoiro svakodnevno...

Ovo ostvarenje, koje se uveliko pompezno najavljuje širom planete, trebalo bi da nam približi trenutno najboljeg fudbalera sveta, da nam otkrije kakav je privatno kada se reflektori ugase i, iznad svega, kakav odnos gaji sa malim Kristijaninjom, sinčićem rođenim 14. juna 2010. godine.

Podsetimo, Ronaldo ime i poreklo majke nikada nije saopštio, a po rođenju dobio je pravo punog starateljstva nad sinom rođenim u SAD, koji ima i portugalsko državljanstvo i čije je puno ime Kristijano Ronaldo dos Santos Žunior.

U jednoj sceni, tata Ronaldo trebalo je da zatraži od mališe da tačno izgovori svoje puno ime, ali dečak to nikako nije uspevao.

Pogledajte kako je reagovao ćale u sceni koja je kasnije isečena iz dokumentarca, ali koja je ugledala svetlost dana u vidu mini "tizera" za film koji će svakako doneti ogromnu zaradu i fudbaleru i produkciji.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC