• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pandev od januara u Interu?

Napadač Lacija i reprezentativac Makedonije Goran Pandev od januara će karijeru nastaviti u Interu, objavila je italijanska štampa.

 Pandev od januara u Interu?  Izvor: MONDO

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito pokušao je da proda Pandeva i ljetos, ali zbog visoke cijene (18 miliona evra) nije bilo zainteresovanih kupaca.

Pošto Makedoncu naredne godine ističe ugovor i moći će da ode kao slobodan igrač, Lotito je odlučio da ga proda za devet miliona evra, kada se poslije Nove godine otvori fudbalska pijaca.

Trener Intera Žoze Murinjo nije potvrdio tu informaciju, ali je rekao da će mu u drugom dijelu sezone biti potreban novi napadač. Samjuel Eto će propustiti više utakmica igrajući za Kamerun na šampionatu Afrike, dok je Dijego Milito trenutno povrijeđen.

Pandev (26) je prvi put došao u Inter još 2001, kao osamnaestogodišnjak, ali u naredne tri sezone nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu za "neroazure", već je bio pozajmljen Speciji i Ankoni.

U Lacio je prešao 2004, da bi za rimski klub odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova. Dres Makedonije oblačio je 47 puta i postigao 17 golova.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC