• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninkov: U Zvezdi se sve poklopilo

"Mi smo i prethodnih sezona imali odlične igrače, ali nije problem bio u timu, već su druge stvari uticale na rezultate".

 Ninkov: U Zvezdi se sve poklopilo Izvor: MONDO


Desni bek Crvene zvezde Pavle Ninkov zadovoljan je što se klub, poslije dvije godine problema koji su ga koštali trofeja, ponovo nalazi na dobrom putu, o čemu svjedoči i vodeća pozicija crveno-belih na tabeli Jelen Superlige.

"Zadovoljan sam dosadašnjim igrama, bilo je tu zaista dobrih partija. Kakav je naš učinak dovoljno govore rezulati i pozicija na tabeli", rekao je Ninkov za klupski sajt.

Nekadašnji igrač Čukaričkog smatra da su u prethodne dvije sezone na loše rezultate tima najviše uticale nesuglasice u upravi i finansijski problemi.

"Otkako sam došao na Marakanu, bilo je problema. Mi smo i prethodnih sezona imali odlične igrače, ali nije problem bio u timu, već su druge stvari uticale na rezultate. Sada se sve poklopilo, osjeća se dobra atmosfera u ekipi i međju ljudima koji vode klub. Uprava radi za nas, a mi pokušavamo da se odužimo dobrim igrama".

Ninkov se trenutno ne opterećuje time što nije dobio poziv za utakmice nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"O tome ne odlučujem ja. Iskreno mislim da mogu još bolje da igram i moje je da se trudim da iz utakmice u utakmicu pružam sve više. Ako nastavim da napredujem, siguran sam da poziv u reprezentaciju neće izostati".

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC