• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolnica u Humskoj, samo Božinov u napadu

Autor mondo.rs

Partizan bez šestorice važnih igrača ide u Surdulicu. Milinković o pisanju medija: "Interesatno je da se takvi napisi pojave uvek pred našu utakmicu". O borbi sa Zvezdom: "Izgaraćemo do kraja, niko ne zna kako će biti do maja".

 Bolnica u Humskoj, samo Božinov u napadu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Veliki problemi za Partizan pred gostovanje Radniku u Surdulici.

Ekipa Partizana biće napravljena tako da proba da nadomesti izostanak šestorice veoma važnih igrača: Andrije Živkovića, Abubakara Oumarua, Gregora Balažica, Saše Ilića (svi povređeni), kao i bez Fabrisija i Saše Lukića (parni kartoni). Kada se tome doda da su Ivan Šaponjić i Nemanja Glavčić sa omladinskom reprezentacijom, onda je jasno da je Zoran Milinković na mukama.

"Imamo mnogo poblema, pokušaćemo da ih prevaziđemo, a najbolje da to uradimo pobedom. Ima mnogo faktora koji nas ometaju, ali moramo da zbijemo redove i da zabeležimo pobedu protiv domaćina koji će biti vrlo motivisan. Čeka nas pun stadion u Surdulici, ekipa koja nije poražena u poslednja tri meča i koja se privikava na superligaški fudbal. Radnik ima dosta prekaljenih, superligaških igrača...", rekao je Milinković.


Ono što upada u oči jeste to da Milinković na raspolaganju ima samo jednog napadača - Valerija Božinova.

Za Božinova Milinković kaže da je pauzu iskoristio da dodatno podigne nivo svoje spreme. "Znate već, pričali smo da je imao tri povrede zaredom... Ali, verujem da će u Surdulici uspeti da istrči svih 90 minuta".


Zbog raznih reprezentativnih obaveza, Milinković je prethodnih dana radio sa grupom od 15, 16 igrača. Kaže da su svi radili veoma dobro i da medicinska služba daje maksimum da oporavi ekipu. Ipak, dodaje, realnije je da će se grupa povređenih igrača vratiti pred Bilbao, a ne protiv ivanjičkog Javora u narednom kolu predstojećeg vikenda.

Ono što je pozitivno jeste da su se Marko Jevtović i Nikola Ninković oporavili od povreda i da će biti u kombinaciji za sastav.

Pred meč sa Radnikom, u medijima se pojavila informacija da će Veljko Paunović od januara preuzeti kormilo Partizana.

 Milinković nije želeo to da komentariše (pitanje je bilo kako se nosi sa svakodnevnim pritiskom), ali je primetio da se "takve i slične informacije uvek pojavljuju pred meč Partizana".

"To traje od BATE Borisova i ja tu ne mogu ništa. Poštujem svačiji stav... ostalo ne bih komentarisao", dodao je.

Iza Partizana je veoma loša serija. Milinković je posle poraza od Čukaričkog (0:1) rekao da nije trenutak za dublje analize, ali ni na ovoj konferenciji za medije nije dao podrobnije mišljenje o tome zašto crno-beli posrću u prvenstvu. Saglasio se sa novinarskom konstatacijom da Partizan ove sezone igra mnogo teže protiv rivala koji igraju zatvoreno nego prethodnih sezona, ali je istakao i da su u svim mečevima u kojima su "kiksnuli" crno-beli stvarali šanse i propuštali ih.

I pored svega, Milinković je ponovo poručio da se Partizan ne odriče titule.

"Partizan će izgarati do kraja, ima obavezu na to zbog svoje veličine. Niko ne može da kaže kako će to biti do kraja, iako se u dobrom delu javnosti to komentariše na način kako se komentariše. Razumno je sačekati kraj. Jedan presek je u decembru, a drugi u maju. U jednom prenstvu svaka ekipa može da ima uspone i padove. Sigurno je da ćemo izgarati do kraja", rekao je Milinković.

Partizan ide u Surdulicu posle dva vezana remija i poraza (sva tri na svom terenu). Radnik je vezao tri vezana remija. Utakmicu u Surdulici, koja će početi u sredu u 17 časova, sudiće Vlado Glođović.

Radnik deli pretposlednje mesto na tabeli sa OFK Beogradom i Jagodinom (po devet bodova). Poslednji je kažnjeni Spartak sa 7 bodova (oduzeta su mu četiri boda). Partizan je četvrti na tabeli sa 20 bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC