• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrić: Prezidente je najljepši, najmlađi...

Na izjavu predsjednika Partizana Dragana Đurića, poslije Bate Mirkovića reagovao i Gordan Petrić. "Prezident je najlepši i najmlađi", odgovor Petrića.

 Petrić: Prezidente je najljepši, najmlađi...  Izvor: MONDO

Lavina je krenula u Humskoj!

Zoran Bata Mirković je u izjavi za MONDO, poslije dugo ćutanja, malo otvorio dušu, a drugi bivši potpredsjednik Partizana Gordan Petrić, u svom stilu, prokomentarisao je izjavu predsjednika crno-bijelih Dragana Đurića poslije sjednice Upravnog odbora.

"Šta treba da komentarišem? Ono što je rekao prezident? Pa, on je sam sebe prozvao, a moj komentar je da je on najbolji u gradu, najmlađi, jedan od najljepših, da ima lijepe manire, da lijepo priča, najbolje se razumije u oblačenje, jer ima tu firmu...kako se zvaše, 'Zekstra'...Jesam li već pomenuo da najbolje priča?", rekao je Petrić listu "Sport".

Ostavku na mjesto potpredsjednika Petrić je, kako tvrdi, podnio kad i Bata Mirković, ali je obijelodanio tek u emisiji SOS Kanala i to nekoliko dana pred gostovanje Partizana u Ukrajini u Ligi Evrope.

Poslije sjednice UO, Đurić je novinarima rekao da su Mirković i Petrić ostavke podnijeli zato što ostali članovi uprave nisu podržali neke njihove ideje, prije svega da iz UO bude izbačen Dragoljub Vukadinović (zbog njegovih izjava od prošle godine kada je tražio smjenu Slaviše Jokanovića), da sa Jokanovićem bude potpisan ugovor na tri godine.

Petrić na to kaže da niko nije tražio da Vukadinović bude smijenjen iz hira već da princip u klubu bude isti za sve.

"Ako je iz istih razloga, izjava u medijima, svojevremeno sklonjen iz uprave Bojan Radovanović, ne znam zašto bi za druge važila drugačija pravila", izjavio je Petrić i najavio da u subotu dolazi u "Zemunelo" da gleda trening meč Partizan - Teleoptik.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC