• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Bivši igrači Partizana kandidati?

Vojvodina slavi 95. godina postojanja, ali je u i oko kluba glavna tema ko će biti novi trener. U igri Kosanović, Dejan Vukičević, Milan Đuričić...

 VOŠA: Bivši igrači Partizana kandidati?  Izvor: MONDO

Fudbalski klub Vojvodina u četvrtak, 8. oktobra organizuje proslavu povodom zaista velikog jubileja - 95. godina postojanja i 20 godina od titule prvaka države.

Ali, ta proslava je u sjenci aktuelnih zbivanja u klubu poslije razlaza sa trenerom Dragoslavom Stepanovićem i potrage za novim šefom stručnog štaba.

Mediji špekulišu sa nekoliko imena: Milorad Kosanović, Dejan Vukičević, Slaviša Jokanović, Slobodan Krčmarević i Milan Đuričić-Đuma, sadašnji trener prvoligaša Inđije.

Poslije dva vezana poraza od najvećih srpskih klubova, Partizana i Crvene zvezde, uprava Vojvodine, tačnije predsjednik kluba Ratko Butorović najavio je "rez". A "operacija" je, kako to obično biva, počela od trenera, u ovom slučaju Stepanovića.

Slavišu Jokanovića navijači Vojvodine ne žele. Iako je bio član šampionske generacije Vojvodine (u sezoni 1988/89. osvojila titulu prvaka), Jokanović je "ujeo za srce" navijače Vojvodine izjavom da je "Novi Sad uvek bio crno-bijeli grad", uoči gostovanja Partizana u vojvođanskoj prestonici.

Ali, jedan drugi bivši igrač Partizana, prema pisanju "Sporta", takođe je kandidat za klupu Vojvodine.

Reč je o Dejanu Vukičeviću, koji je nekada vodio crnogorsku Zetu, a sada je trener šampiona Crne Gore, budvanskog Mogrena.

"Sportski žurnal" piše da je Milorad Kosanović i dalje "najozbiljniji kandidat" za nasljednika Stepanovića. Kosanovićeva prednost u odnosu na druge kandidate jeste u tome što dobro poznaje prilike u klubu, u kojem je već bio i igrač, i trener, i generalni direktor i sportski direktor.

Pomalo iz potaje provlači se i ime Milana Đuričića, trenera prvoligaša Inđije. Njega bi navijači Vojvodine najradije voljeli da vide na klupi, prije svega zato što, kako kažu, voli Vojvodinu.

Da povratak Đuričića na klupu Vojvodine i nije nemoguć pokazuje i činjenica da je gradonačelnik Inđije Goran Ješić osvjedočeni "firmaš", odnosno navijač Vojvodine i da ima navijačku člansku kartu 006.

U svakom slučaju, od uprave Vojvodine se očekuje da reaguje brzo. Generalni sekretar kluba Radisav Rabrenović najavljuje riješenje do kraja nedelje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC