• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac dogovorio saradnju sa Partizanom

Banjalučki Borac i šampion Srbije dogovorili poslovno tehničku saradnju.

 Borac dogovorio saradnju sa Partizanom Izvor: MONDO

Delegacija lidera Premijer lige BiH boravila je u Beogradu u gostima kod srpskog šampiona gdje su dogovorili saradnju dva kluba.

"Održali smo koristan sastanak, razgovarali smo o mnogim temama, posebno o saradnji u razmjeni fudbalera. Postigli smo dogovor da svi talenti iz Banje Luke i Republike Srpske preko Borca idu u Beograd. S druge strane talentovana djeca iz Srbije će preko Partizana dolaziti u Borac na "kaljenje" i fudbalsko odrastanje. Osim toga upoznati smo i sa unutrašnjom organizacijom Partizana, aktima kluba, iskustvima s domaće i međunarodne scene", rekao je za "Glas Srpske"  direktor Borca Radmilo Šipovac.

Nije isključeno da redove Borca u zimskog prelaznom roku pojača neko od igrača Partizana, koji nisu u prvom planu kod Gorana Stevanovića.

"Svjesni smo te činjenice i u razgovoru s trenerom Stojnićem "skenirali" smo gdje smo "tanki". U zimskoj pauzi postoji mogućnost da angažujemo nekoliko igrača iz Partizana. Prije svega čelnici beogradskog kluba treba da porazgovaraju s njima. Postoji mogućnost i da u toku prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije dovedemo jedno pojačanje, ali o imenima je još uvijek rano pričati", rekao je Šipovac.

Prvo veliko pojačanje Borac je dogovorio sa Predragom Stančevskim, koji je nastupao za Partizan i Čukarički, a uskoro bi mu se mogao pridružiti i Ognjen Vranješ, koji nije u prvom planu kod trenera Crvene zvezde pa bi mogao doći u matični klub na pozajmicu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC