• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pola Evrope želi Kamerunca Mbiju

Ako je verovati pisanju svetskih medija jedan od najpoželjnijih igrača u Evropi ovog leta trebao bi da bude Stefan Mbija, mladi igrač Rena.

 Pola Evrope želi Kamerunca Mbiju  Izvor: MONDO

U trku za ovog Kamerunca navodno su se već uključili Mančester junajted, Liverpul i Mančester siti, te još nekoliko evropskih klubova, a očekuje se da će njegov transfer iznositi oko pet miliona funti.

Mbija (21), koji igra na poziciji defanzivnog veznog, a po potrebi i bočnog, pažnju Engleza privukao je na afričkom Kupu nacija u Gani, gde je sa reprezentacijom Kameruna došao do finala, postigavši pritom dva gola.

Mbija je izjavio za portal Mercato 365 da je dobio ponude nekoliko velikih evropskih klubova koje će razmotriti kada završi sezona.

"Kontaktirali su me iz Mančester junajteda, Sitija i Liverpula, a interesuju se i Lion, Barselona i klubovi iz Italije. Ipak, ja se ne zanosim. Odluku gde ću nastaviti karijeru doneću sam, nakon što se posavetujem sa roditeljima", rekao je Mbija.

Tamnoputi igrač Rena, koji je stigao u Francusku 2004. godine sa sportske akademije Kadji u kamerunskom Jaundiju, privukao je pažnju medija u Evropi u aprilu prošle godine zbog rasističkog incidenta sa Milanom Barošem.

Čeh, koji je tada igrao za Lion, na terenu je stajao kraj Mbije i držao se za nos i mahao rukom, a kasnije se izvinio ali i dodao da njegovo ponašanje nema nikakve veze sa rasizmom.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC