• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni se vraća u Italiju, Adrijano neće

Napadač Bajerna želi da se vrati u domovinu kako bi obezbijedio vizu za Južnu Afriku. Ništa od transfera Adrijana u Milan.

 Toni se vraća u Italiju, Adrijano neće Izvor: MONDO

Luka Toni se oporavlja od povrede Ahilove pete i planira povratak u italijanski fudbal kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi sljedeće godine.

Kod trenera Bajerna Luja Van Gala nije u prvom planu. U sukobu je sa Holanđaninom, koji mu je namjenio mjesto u "drugom timu"

"Imam pozitivno iskustvo sa njemačkim fudbalom, postigao sam 60 golova za dvije sezone. Ipak, bilo bi lijepo da se vratim u Italiju. Sljedeći Mondijal je vjerovatno posljednji na kojem ću moći da učestvujem. Jednom sam bio prvak svijeta, a volio bih da pokušamo da ponovimo taj uspjeh", rekao je napadač Bajerna.

Toni je u Bajern došao u leto 2007. godine iz Fiorentine, a prethodno je igrao i za Palermo. Toni nije igrao za "azure" od juna ove godine i Kupa Konfederacija u Južnoj Africi.

"Moj prvi izbor je Italija. Prošle sezone nisam igrao najbolje što mogu, ali sada sam bolji i želim to da potvrdim u dresu reprezentacije", dodao je Toni.

Italijani u subotu igraju protiv Republike Irske, a za plasman na SP na toj utakmici dovoljan im je i neriješen rezultat.

Prema pisanju italijanskih medija, Toni bi već u januaru mogao da napusti Bajern, a kao mogući novi klubovi pominju se Milan i Napoli.

Menadžer Adrijana: Ma, kakav Milan?!

Menadžer Adrijana, Žilmar Rinaldi, demantovao je da njegov klijent pregovara sa Milanom što su minulih dana plasirali mediji.

"Ne postoje nikakvi razgovori o potpisivanju ugovora sa Milanom. To su glasine koje šire mediji", rekao je Rinaldi za brazilsku televiziju "Globoesporte".

Adrijano se u aprilu vratio u Brazil iz Intera kako bi se izliječio od depresije i alkoholizma, a nedugo zatim potpisao je ugovor sa Flamengom iz Rio de Žaneira.

"Adrijanu nije potrebno da ponovo bude nesrećan", dodao je menadžer brazilskog fudbalera.

Dok je igrao za Inter, Adrijano je često bio viđan na žurkama u Milanu, svakodnevno je konzumirao alkohol, zbog čega je izgubio mjesto u ekipi i počeo da se sukobljava sa saigračima i trenerima.

Od povratka u Brazil, Adrijano je za Flamengo odigrao 22 utakmice i postigao 15 golova, a dobio je i poziv selektora nacionalnog tima Karlosa Dunge.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC