• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Kežman i Pantelić se ne uklapaju

Selektor Srbije Miroslav Đukić rekao je da nije pozvao u reprezentaciju Mateju Kežmana i Marka Pantelića jer se ne uklapaju u njegovu viziju tima.

 Đukić: Kežman i Pantelić se ne uklapaju Izvor: MONDO

Miroslav Đukić, selektor Srbije, odredio je 20 fudbalera za prijateljski meč sa Ukrajinom, 26. marta u Kijevu, a na njemu nema ponovo mesta za napadače Mateju Kežmana i Marka Pantelića, koji iz kola u kolo tresu mreže u dresu Fenerbahčea i Herte...

"Smatram da ovi igrači, za sada, nisu potrebni! Zovem samo one od kojih mogu da očekujem da će uvek ispuniti zadatke, pošto je moj cilj da stvorim takmičarski tim. Moj je izbor i moja je odgovornost za rezultate reprezentacije Srbije", izjavio je Đukić za "Novosti".

U javnosti se polemiše da Kežman nije u timu zbog eventualnog narušavanja atmosfere, o čemu se priča još od SP u Nemačkoj 2006. godine.

"Ne osvrćem se na čaršijske priče i one me ne zanimaju. Pojedinci se ne uklapaju u moju koncepciju, ali nisam dužan da to objašnjavam igračima i da vodim polemike. Uvek će biti nezadovoljnih, ali tako je uvek dok se slažu nove kockice. Moj odgovor na sve je da golove postižu i Lazović, Jovanović, Kuzmanović...", jasan je selektor Srbije.

Iako trenutno nisu u u takmičarskim ekipama Valensije i Čelsija Nikola Žigić i Branislav Ivanović dobijaju šansu.

"Bez obzira na trenutni status, oni su potrebni reprezentaciji i poseduju neophodan kvalitet. Već su dugo članovi tima, a u perspektivi treba da budu jedni od oslonaca pošto do jeseni ima vremena da budu maksimalno spremni", tvrdi Đukić.

Na spisku će se naći ovog puta mesto za Sašu Ilića (Salcburg) i golmana Vladimira Stojkovića (Sporting).

"Odlučio sam se za 20 igrača, a do petka, kada ću saopštiti imena, ne bih da pričam o pojedincima. Hoću da pokažemo nešto novo, od utakmice do utakmice, jer samo tako možemo da izaberemo najbolje i ukažemo im poverenje na početku kvalifikacija. Ovo su samo probe za te ispite, ali ću uvek tražiti maksimalan pristup i igru na pobedu", izjavio je starteg "orlova".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC