• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Povrede bacile senku na pobedu"

Autor mondo.rs

Jedan trener zadovoljan igrom i pobedom, drugi razočaran jer je želeo više protiv crno-belih.

 "Povrede bacile senku na pobedu" Izvor: MN PRESS

Reakcija - pozitivna!

Partizan više od mesec i po dana nije pobedio kao domaćin u Superligi, ali je angažovanje Ljubinka Drulovića posle ostavke Zorana Milinkovića donelo rezultat na tom polju.

Novi šef stručnog štaba debitovao je pobedom u derbiju sa Javorom - 3:2.

"Zadovoljan sam!", bila je prva rečenica koju je izgovorio Drulović posle trijumfa.

"Poklonili smo prvi gol Javoru, ali smo se vratili, postizali golove i promašivali šanse, kao i penal. Povrede Brašanca i Jevtovića su nas omele. Ne znam da li će moći da igraju u četvrtak i to je problem. Čestitam momcima, jer mislim da smo posle tog poklonjenog gola imali sjajnu reakciju",  prokomentarisao trener Partizana.

Tokom utakmice sa Javorom Brašanac je povredio zadnju ložu, a Jevtović koleno. Večeras nisu igrali kapiten Saša Ilić, Stefan Babović, Gregor Balažic i Oumaru Abubakar.

Upitan da li će neko od njih zaigrati u četvrtak u Beogradu u utakmici protiv Atletik Bilbaa, Drulović je odgovorio: "Ne znam".

On je naveo da su u utakmici protiv Javora mladi igrači pokazali karakter, da ima stvari koje bi trebalo popraviti, ali da su važna tri boda, koje su zaslužili.

Upitan da prokomentariše igru Nemanje Petrovića koji je kao levi bek igrao veznog igrača, Drulović je rekao da je zadovoljan njegovim nastupom.Novinare je zanimalo i Drulovićevo mišljenje o Nikoli Ninkoviću, koji je u 15. minutu zamenio Brašanca.

"U poslednje tri godine nije pružao ono što se od njega očekivalo, nadam se da će mojim dolaskom u Partizan iskoristiti šansu, ali sve zavisi od njega", rekao je on.

"Ljudi treba da budu strpljivi, igraćemo sve bolje iz utakmce u utakmicu, treba podržati ove momke. Počeli smo da preskačemo protivnike koji su ispred nas i nadam se da ćemo biti sve bolji", rekao je Drulović.

Aleksandar Janjić bio je razočaran zbog činjenica da je njegova ekipa na prethodnih 13 utakmica primila samo pet, a protic crno-belih za 90 minuta čak tri gola.

"Nisam zadovoljan današanjom utakmicom, pre svega u defanzivi. Do sada smo primili pet, a danas tri gola. Eto, postigli smo dva gola i na kraju, ispostavilo se, imali priliku da osvojimo bod. U pojedinom momcima igrali smo odlično, kontrolisali igru, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz", rekao je trener Javora.

Partizan je na trećem mestu smenio upravo superligaša iz Ivanjice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC