• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Da idem? Neću...

"Neću podnijeti ostavku i neću napustiti ekipu Argentine", izjavio je selektor Argentine, koji se nalazi pod velikim pritiskom.

 Maradona: Da idem? Neću... Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona negirao je da će podnijeti ostavku i naglasio da su navijači pogrešno shvatili njegove izjave uoči posljednje dvije kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Maradona je pod velikim pritiskom javnosti u Argentini zbog loših rezultata u kvalifikacijama.

U Južnoameričkoj kvalifikacionoj grupi Argentina je peta, sa 22 boda. Prve četiri ekipe iz te grupe će se direktno plasirati na Mundijal, dok će peta igrati u baražu sa četvrtoplasiranom ekipom iz kvalifikacija Severne i Centralne Amerike i Kariba.

"Neću podnijeti ostavku i neću napustiti ekipu Argentine. Uskoro bi trebalo da se sastanem s predsjednikom Fudbalskog saveza Hulijom Grondonom i ako sve prođe dobro, nastavljam da radim, a ako ne vidjećemo...", rekao je Maradona.

"Nisam razgovarao s (tehničkom sekretarom saveza Karlosom) Biljardom niti s drugim čelnicima Saveza. Ljudi ne bi trebalo da na osnovu pretpostavki pričaju o ovako važnim stvarima. Kada budem odlučio da odem, svima ću objaviti", dodao je argentinski selektor.

Maradona je istakao i da fudbalerima nisu nuđene posebne premije za pobjede u preostale dve kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo.

"Ne postoji količina novca kojom se može kupiti slava, jer kada naši fudbaleri izađu na teren, igraće protiv 11 igrača i tada im niko ništa ne može ponuditi", rekao je on.

Argentina u nedjelju ujutro po srednjoevropskom vremenu u Buenos Ajresu igra protiv Perua, dok će poslednju utakmicu igrati četiri dana kasnije protiv Urugvaja u Montevideu.

"Moramo dobro da odigramo i pobedimo Peru, a zatim da postignemo dobar rezultat protiv Urugvaja. To su dve najvažnije utakmice u mojoj trenerskoj karijeri i imam razloga da vjerujem u uspeh", zaključio je Maradona.

Iz Južoameričke kvalifikacione grupe Brazil i Paragvaj su već izborili plasman na Svjetsko prvenstvo, Čile je treći u grupi sa 27 bodova, Ekvador četvrti sa četiri boda manje, dok Urugvaj na šestom mjestu ima 21 bod, jedan manje od Argentine.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC