• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Uprava baš podržala Tomića!

U roku od samo tri dana čelnici Partizana osjetili su potrebu da se dva puta sastanu i da izraze punu podršku sportskom sektoru kluba i igračima.

 PARTIZAN: Uprava baš podržala Tomića! Izvor: MONDO

Iznenada zakazana sjednica Upravnog odbora izazvala je novinare da pomisle kako će poslije Gordana Petrića i Zorana Bate Mirkovića otići i sportski direktor Ivan Tomić.

Upravo suprotno, međutim, UO crno-bijelih u petak je još jednom podržao Tomića i izrazio uvjerenje da će u narednom periodu tim pružati igre kakve se od njega očekuju.

Takođe, na prijedlog Sekretarijata kluba odlučeno je da izborna skupština, koja je trebalo da bude održana u februaru 2010, bude organizovana nešto ranije, odnosno krajem jesenje polusezone.

Stavove UO novinarima nije saopštio ni predsjednik kluba Dragan Đurić, niti bilo ko od članova UO, već portparol Marko Vjetrović.

"Svjestan određene rezultatske krize, Upravni odbor je htio da istakne punu podršku sportskom sektoru, direktoru, treneru i svim igračima. Uprava je uvjerena da će tim pružati bolje partije, vratiti se igri koju od njega svi očekuju i da svi igrači koji su u Partizanu pokažu da zaslužuju njegov dres".

Vjetrović, međutim, nije mogao precizno da odgovori zašto su u tako kratkom roku održane dve sjednice UO. Samo je naglasio da je "uprava željela da u ovom momentu još jednom iskaže jedinstven stav".

Što se tiče pomenute skupštine, tačan termin biće određen naknadno, odnosno kada sve stručne službe kluba pripreme potrebna dokumenta.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC