• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Nismo najjači, ali idemo na pobedu

Autor mondo.rs

Trener Partizana ima probleme sa povređenim igračima, ali veruje da njegov tim, nošen hukom sa tribina, može da iznenadi Atletik Bilbao u trećem kolu Lige Evrope i nastavi pobednički niz

 Drulović: Nismo najjači, ali idemo na pobedu Izvor: MN PRESS

Meč lopta...

Fudbaleri Partizana u četvrtak će protiv Atletik Bilbaa u 3. kolu grupe L Lige Evrope praktično imati priliku da šesti put u istoriji kluba prezime u Evropi.

Pobeda protiv Baskijaca neće matematički obezbediti mesto crno-belima u sledećoj fazi, ali će ih u velikoj meri približiti jednoj od prve dve pozicije koje garantuju nastavak takmičenja i u 2016. godini.

Partizan posle prva dva kola ima maksimalan učinak, nakon pobeda nad AZ Alkmarom (3:2) i Augzburgom (3:1).

ČESTITKE

"Zbog preuzimanja Partizana imao sam dosta poziva i čestitki, ne bih nikog posebno izdvajao. Murinjo je moj prijatelj, pomogao mi je u trenerskoj i igračkoj karijeri. Ako bih njega izdvojio zaboravio bih neke druge. Zahvalio bih se svima koji su mi čestitali."

"Partizan je već odigrao dve odlične utakmice u grupi, ima šest bodova, ali nas očekuje još jedan značajan meč, protiv jake španske ekipe. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača nastaviti seriju. Imamo kvalitet i kapacitet da osvojimo tri boda", poručio je Ljubinko Drulović pred sutrašnji duel u Humskoj, koji će biti debitantski na klupi Partizana u Ligi Evrope.

Meč sa Atletik Bilbaom crno-beli ne dočekuju u dobrom trenutku, budući da Ljubinko Drulović neće na raspolaganju imati najjači sastav. Zbog brojnih povreda moraće da kombinuje sastav i pronađe pravo rešenje za igru rivala.

Protiv Atletik Bilbaa sigurno neće igrati kapiten Saša Ilić, Darko Brašanac i Marko Jevtović, koji su zaradili povrede na poslednjem meču, ali i Aleksandar Subić koji je suspendovan.

Ipak, spisak odsutnih mogao bi biti i duži.

Pred početak utakmice protiv Atletik Bilbaa na stadionu Partizana biće reprizirana predstava "Dobro pamtim sve", odigrana u Narodnom pozorištu u Beogradu povodom 70. rođendana fudbalskog kluba. Snimak predstave počinje u 17.25 sati.

"Tokom dana videćemo da li mogu da računam na Gregora Balažica, Abubakara Oumarua i Stefana Babovića, koji su bili odsutni minulih nedelja", poručio je Drulović na stadionu Partizana.

Subić je na poslednjim utakmicama bio standardan na poziciji levog beka, ali ga protiv Baskijaca neće biti u sastavu zbog crvenog kartona dobijenog u Augzburgu. Trenutno je mestu uz levu aut liniju bliži Nikola Leković od Nemanje Petrovića, koji je protiv Javora imao ulogu vezanu za sredinu terena.

Trener crno-belih, uprkos svemu, veruje u svoju ekipu.

"Svesni smo situacije, očekuje nas zahtevna utakmica. Slika igrača nije onakva kakvu želimo, ali bilo ko da počne ili da uđe tokom utakmice, očekujem da se prikažeu najboljem svetlu. A verujem da će i navijači podržati mlade momke. Šanse u procentima su 50:50, a presudiće detalji".

GREJANJE...

Kako izgleda spremiti ekipu kad se ne zna da li će biti grejanja? "Ne znam šta da vam kažem. Mislim da nas to ne dotiče. Lepo je vreme, hvala Bogu. Zagrejaćemo se dobro na terenu."

 Drulović napominje da će njegova ekipa pokušati da iskoristi to što rival beleži nešto slabije rezultate na gostovanjima.

"Atletik igra odlilčan fudbal, menja dosta igrača, ali nije menjao sistem, tako da u kojem god da izađe sastavu sutra na teren, španski tim biće ozbiljan i jak rival i pokušaćeda nas pobedi. Istina je da igraju slabije na strani, ali je Bilbao pobeđivao i velike španske ekipe. Ipak, u modernom fudbalu nema tajni, pa ćemopokušati da iskoristimo slabost rivala.Verujemo da možemo da ih iznenadimo, iako su oni na papiru favoriti".

Novi strateg Partizana ističe da crno-beli uvek imaju najviše ambicije, ali...

"Pobeda bi bila fantastična rezultat, ali, gledajući tabelu,i nerešen ishodbi bio dobar za nas. Partizan uvek ide na pobedu, tako da ćemo se truditi da osvojimo sva tri boda, ali u krajnjem slučaju i jedan je dovoljan", rekao je Drulović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC