• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajloviću ni "Berluskoni"

Autor mondo.rs

Inter pobedio Milan i drugi put ove jeseni...

Dok je evropska elita igralautakmice 3. kola Lige šampiona, Milan i Inter su u kombinovanim sastavima, pred malim brojem gledalaca na San Siru, odmerili snage u borbi za tradicionalni "Trofej Berluskoni".

Gradski rivali, koji zajedno imaju 10 titula prvaka Evrope, traže način da se vrate na glavnu pozornicu, a ovaj meč potvrdio je utisak iz prva dva meseca aktuelne sezone - da se u boljoj poziciji nalazi Inter.

"Nerazuri" slavili su rezultatom 1:0 - kao u okviru Serije A, sredinom septembra - a jedini gol dao je u 12. minutu Žofri Kondogbija, posle "prodate" lopte Filipa Meksesa.

Trofej Berluskoni 2015 pripao je "nerazurima", koji su rezultatom 1:0 pobedili "rosonere" i u Seriji A.
Izvor: YouTube


Siniša Mihajlović, čiji tim je na svakoj utakmici ove sezone primio bar jedan pogodak, imao je i nesreću da Andrea Bertolaći povredi koleno, tek treba da se vidi koliko ozbiljno...

"Razočaran sam zbog predsednika, jer znam koliko mu znači ovaj trofej. To je bio jedan od 'onih' momenata... Na svakom meču poklonimo gol protivniku i onda naravno da je teško pobediti", rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak, prema navodima medija na Apeninskom poluostrvu, mora da pobedi Sasuolo i Kjevo u naredna dva kola kako bi ostao na klupi Milana.

Inače, "Trofej Berluskoni" po pravilu se održava u avgustu, pred početak sezone, ali sada je pomeren za oktobar kako bi se poklopio sa velikom izložbom "EXPO 2015". Raspored obaveza oba kluba je to dozvolio...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC