• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati lumpovali uz "istočnjački melos"

Reprezentativci Hrvatske se zapili u petak uveče. Eduardo, Kranjčar, Šimunić, Ćorluka, Srna i Pranjić izgledali najpijanije.

 Hrvati lumpovali uz "istočnjački melos" Izvor: MONDO

I dok se ljubitelji fudbala širom Hrvatske tresu uoči posljednjeg meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, reprezentativci lumpuju.

Prema pisanju "Večernjeg lista", zajednička večera "kockastih" (bez prisustva stručnog štaba) u petak se pretvorila u žurku.

U 21 sat su službenim autobusom otišli u restoran u predgrađu Rovinja, a u hotel su se vratili u 1.40, pri čemu su pojedinci bili (vidno) pod dejstvom alkohola.

Hrvatski fudbaleri su se dobro zabavili uz "istočnjački melos" kako je prenio "Večernji list".

Alkoholisano stanje je bilo najuočljivije kod rekovalscenata Eduarda, Nika Kranjčara i Josipa Šimunića, ali i igrača koji bi u srijedu trebalo da igraju protiv Kazahastana - Vedrana Ćorluke, Darija Srne i Danijela Pranjića.

Ostalo je nepoznato da li je i kako reagovao selektor Slaven Bilić.

To nije prvi ispad tog tipa hrvatskih reprezentativaca. Poznato je da su svojevremeno u zagrebačkoj diskoteci prevršili mjeru Darijo Srna, Boško Balaban i Ivica Olić.

"Kockasti" imaju 17 bodova iz devet utakmica i nalaze se na drugom mjestu Grupe 6 u kojoj je Engleska već obezbijedila plasman na Svjetsko prvenstvo. Ukrajinci imaju dva boda, ali i utakmicu manje. Ševčenko i drugovi u subotu dočekuju Engleze, a zatim gostuju Andori, i u svojim rukama drže svoju sudbinu.

Hrvati moraju da se nadaju neuspjehu Ukrajinaca protiv "gordog Albiona" kako bi zatim eventualnom pobjedom u Kazahstanu stigli do baraža.

(MONDO, foto Večernji list)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC