• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promašio penal pa - otišao!?

Autor mondo.rs

Nesvakidašnja scena viđena je u petak na Banovom brdu, u duelu Čukaričkog i Spartaka. Stevan Mojsilović besan na mlade igrače svog tima.

 Promašio penal pa - otišao!? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Svakome ko je ikada rekreativno igrao fudbal desilo se da dođe do neke svađe i onda se jedan od aktera naljuti i izađe sa terena.

Nešto slično dogodilo se u petak uveče na Banovom brdu, samo u profesionalnoj utakmici Čukarički - Spartak.

Domaćin je slavio 3:0, a kod rezultata 2:0 napadač gostiju Stefan Ilić imao je priliku da iz penala u 65. minutu vrati neizvesnost u meč.

Njegov šut je, međutim, odbranio Nemanja Stevanović.

spartak
Izvor: YouTube


Posle toga usledilo je nešto što se ne viđa često, a moglo bi se čak reći i da je neprofesionalno od strane mladog fudbalera, člana zlatne generacije srpskih omladinaca, koji su letos na Novom Zelandu postali svetski prvaci.

Ilić je tražio izmenu kod trenera Stevana Mojsilovića, koji je u prvi mah negodovao, ali mu je ispunio želju i prilikom prvog prekida uveo Dušana Živkovića. Umesto da, kao što je uobičajeno, ode na klupu za rezervne igrače, Ilić je vidno neraspoložen produžio pravo u svlačionicu.

Po završetku utakmice Mojsilović nije govorio konkretno o toj situaciji, ali je istakao nezadovoljstvo ponašanjem mladih igrača svog tima.

"Izgubili smo utakmicu jer nismo dobro kontrolisali loptu, ali i zbog bezobrazluka, egoizma i sebičluka koje su pokazali mladi igrači. Mene nije sramota zbog toga, jer ih ja tako ne treniram i ne učim ih tome", ljutit je bio trener Subotičana prilikom davanja izjave za TV Arena Sport.

Dogovor Torbice i Ilića


MONDU je u superligašu iz Subotice rečeno da su se Vladimir Torbica, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, i Stefan Ilić dogovorili da mladi napadač izvede penal, iako je u praksi uobičajeno da kapiten, ako je u tom trenutku na terenu, izvodi jedanaesterce.

O samom penalu, kratko je rekao:

"Kad je u igri kapiten Torbica onda on šutira, a kada nije, onda to čine Ilić ili Makarić. Taj promašeni penal je bio samo jedno u nizu lošeg što nam se desilo u ovoj utakmici".

Na konferenciji za medije, Mojsilović je bio opširniji:

"Posle ovog meča sam pomešanih misli, ne osećanja... Prvo poluvreme smo bili slabiji rival, dok smo u drugom bolji. Promašili smo penal, dobro... Nekoliko njih se raspravljalo ko će izvesti penal, bili su kao mala deca",
rekao je Mojsilović, a prenosi agencija Beta.

Ponovio je trener Spartaka i pred novinarima kritiku na račun mladih igrača svog tima:

"Kada se skupi tolika količina egoizma i nevaspitanja nismo više ni zaslužili. Sramota me je kao trenera, ali me nije sramota jer ih nisam ja vaspitao. Crvenim se od stida. Ilić je posle toga silno želeo da napusti igru, a ja sam mu je i ispunio. Nisu poštovali dogovor iz svlačionice i sa treninga. Zato smo tu gde jesmo".

Kritike su se ređale jedna za drugom...

"Posle svega toga smo sami sebi dali gol... Trojica-četvorica mojih igrača su šetali po terenu. Zašto?! Kada sam promenio tim protiv OFK Beograd videli ste kako se sve završilo",
zaključio je Mojsilović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC