• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić spremio tešku artiljeriju

Selektor Srbije će Rumunima suprotstaviti ofanzivnu formaciju, sa Žigićem i Pantelićem u špicu, a Krasićem i Jovanovićem na krilima.

 Antić spremio tešku artiljeriju Izvor: MONDO

Odbrojavanje uveliko traje... Navijači stižu sa svih strana u Beograd i zagrijavaju se za ono što ih očekuje u subotu od 20.30.

Srbija bije (možda) odlučujuću bitku za premijerni plasman na Svjetsko prvenstvo otkako je samostalna država. Zbog toga će se veliki emotivni naboj sa tribina sručiti na teren stadiona Crvene zvezde kada se sa razglasa budu začuli stihovi "Bože pravde"...

Upravo na krilima energije navijača, "orlovi" bi trebalo da polete visoko... Preko Rumuna, na jug... Ka Južnoj Africi.

Za razliku od prethodnog megdana u srpskoj prestonici, kada su gostovali Francuzi, selektor Radomir Antić se opredijelio za ofanzivniju formaciju. Ovaj put se očekuje da Rumune napadnu dvojica špiceva, Nikola Žigić i Marko Pantelić, koji nije bio spreman za duel sa "galskim pijetlovima", jer nije imao klub.

Njih dvojica će biti zaduženi za "razvlačenje" odbrane ekipe Razvana Lučeskua, ali i za završni udarac, a veliku pomoć trebalo bi da imaju sa krila, od Miloša Krasića i Milana Jovanovića.

Dejan Stanković će igrati 85. utakmicu za reprezentaciju čime će se na "vječnoj listi" izjednačiti sa Draganom Džajićem (prvi je Savo Milošević - 102). Uz rame kapitenu, kao zadnji vezni, igraće Nenad Milijaš, jedini strijelac (iz penala) u remiju sa Francuskom.

Posljednju prepreku za Adrijana Mutua i društvo predstavljaće Vladimir Stojković. Zadnju liniju činiće Branislav Ivanović i Ivan Obradović na bekovskim pozicijama, a između njih stajaće Nemanja Vidić i Aleksandar Luković, koji je ustalio u timu Udinezea kao štoper.

Tako bi trebalo da izgleda vojska Radomira Antića. Imena vojnika, visoka motivisanost i dobra forma većine njih, obećavaju istorijski trijumf... Ali, ni Rumuni neće položiti koplja prije prvog zvižduka Kipranina Kostasa Kapitanisa.

Grupa 7


Subota

Srbija - Rumunija 20,30
Austrija - Litvanija
Francuska - Farska Ostrva 21,00

Sreda, 14. oktobar

Francuska - Austrija
Rumunija - Farska Ostrva
Litvanija - Srbija

Tabela: Srbija 19, Francuska 15, Austrija 11, Litvanija 9, Rumunija 9, Farska Ostrva 4 boda.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC