• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP SRBIJE: Navijajte dostojanstveno

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) spremni su za obezbjeđenje utakmice Srbija - Rumunija.

 MUP SRBIJE: Navijajte dostojanstveno Izvor: MONDO

Apeluje se na dostojanstveno navijanje i predstavljanje zemlje na pravi način, izjavio je Tanjugu načelnik policijske uprave za grad Beograd, Slobodan Vuković.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova posebnu pažnju su posvetili obezbjeđenju utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Rumunije radi zaštite imovinske i lične sigurnosti svih građana, a posebno stranih državljana koji dolaze na utakmicu" kazao je načelnik Vuković.

Vuković je ukazao da je preduzeto niz mjera i radnji da utakmica protekne sa aspekta javnog reda i mira kako je to predviđeno.

"Angažovane su sve linijske službe Policijske uprave za grad Beograd, kao i ostale službe Ministarstva unutrašnjih poslova, sa akcentom na prihvat gostujućih navijača i njihovo praćenje navijača po gradu", precizirao je Vuković.

On je upozorio da će policija biti veoma rigorozna prilikom pregleda navijača koji dolaze na stadion, odnosno kontrolisaće rad redarske službe za vrijeme ulaska navijača.

Načelnik je dodao da će, takođe, maksimalna pažnja biti posvećena da lica pod dejstvom alkohola i drugih opijata ne priđu zoni stadiona.

Po Vukoviću, pored fizičkog obezbjeđenja i operativnog obezbjeđenja pripadnika policije u civilnom odijelu, instaliran je i veći broj kamera u zoni stadiona i na stadionu, tako da će eventualni izvršioci prekršaja krivičnog djela biti utvrđivani i pomoću video zapisa.

"Apelujemo na sve građane da dostojanstveno navijaju i da Srbija bude reprezentovana na pravi način kako bi pomogli igračima da odu na Svjetsko prvenstvo", naglasio je Vuković.

(Tanjug, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC