• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isključen Matić... i Murinjo!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije morao u svlačionicu zbog dva žuta kartona, a portugalski strateg, nezvanično, zbog nedoličnog ponašanja u poluvremenu.

Čelsi u prvih devet kola Premijer lige uglavnom nije ličio na ekipu koja brani titulu prvaka, a tako je bilo i u subotu protiv Vest Hema.

Ne samo da su "čekićari" u 17. minutu poveli preko Maura Zaratea, nego je Čelsi u finišu prvog poluvremena ostao sa desetoricom na terenu, a potom i bez trenera!

Nemanja Matić, koji je od početka prvenstva samo jednom javno opomenut, sada je zaradio dva žuta kartona u razmaku od 10 minuta!

Uprkos protestima saigrača i ciničnom osmehu Žozea Murinja, sudija Džonatan Mos je posle konsultacija sa pomoćnikom doneo ispravnu odluku, jer je Matić u duelu kraj aut linije vrlo sporo reagovao i rukama povukao Dijafru Sakoa, koji je prethodno gurnuo loptu napred i ostvario prednost.

Prvi žuti karton dobio je za još drastičniji prekršaj, istog tipa. Na sredini terena je uhvatio Čeiku Kujatea obema rukama kako bi sprečio kontranapad.

Ali, to nije bilo sve, pošto se Murinjo početkom drugog poluvremena nije pojavio na uobičajenom mestu, pored aut-linije, već u loži sa članovima rukovodstva.

Prema još nezvaničnim informacijama, on je tokom petnaestominutne pauze pokušao da uđe u sudijsku svlačionicu!



Vest Hem je u nastavku došao do pobede, rezultatom 2:1, što je šampiona spustilo čak na 15. mesto. Teška sezona za Čelsi, Murinja i Matića se nastavlja...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC