• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaven Bilić: Žao mi je Murinja...

Autor mondo.rs

...ali ga je ipak pobedio.

Slaven Bilić je ove sezone smrt za velike timove.

Njegov Vest Hem je pobedio Arsenal, Mančester siti, Liverpul, a u subotu je pao i Čelsi.

I to sve u prvih 10. kola Premijer lige!

I pored ovih pobeda, Vest Hem ima svoje "bubice". Tim nije pobedio daleko slabije rivale poput Bornmuta, Sanderlenda i Noriča, a eliminisan je i u Ligi Evropa od Astre. Međutim, to su navijači Vest Hema ekspresno zaboravili jer im hrvatski trener pruža ono što drugi nisu mogli, a to je takmičarske utakmice sa najvećim timovima Premijer lige - u kojima oni pobeđuju!

Pre same utakmice Murinjo i Slaven Bilić govorili su o "obostranom poštovanju" koje imaju jedan za drugoga, a Bilić je ispao i "džek" posle poraza Čelsija u kome "plavcima" ni sreća nije bila naklonjena.

"Prvo Kijev, pa Sautempton, a sada ovo - žao mi je Murinja... Sa ove tačke gledišta sve odluke su išle protiv njega. I ja bih kukao da smo mi bili u pitanju, tako da mu ne zameram", rekao je medijima Bilić posle meča.

Prvi gol je poništen jer lopta nije celim obimom prešla gol-liniju (tačnije prešla je 99%), a potom je gol Fabregasa poništen zbog minimalnog ofsajda. Kasnije je i Nemanja Matić dobio crveni karton, pa onda i Žoze Murinjo...

Gospodin Specijalni je Bilića kupio sms porukom koju mu je uputio nakon što je saznao da ga je Vest Hem angažova. Bilić je medijima ispričao da se odmarao u Hrvatskoj kada mu je stigla poruka od Murinja, a broj je nabavio od Senegalca Dembe Ba.

"Najuspešniji ljudi, najharizmatičniji ljudi, oni koji su najbolji u svom poslu, oni uvek dele ljude na one koje ih vole i one koji ih mrze. Ali kako god mišljenje imali o njemu, ne možete a da ga ne poštujete. Samo pogledajte njegovu biografiju!", iskren je bio Bilić.

Portugalac se nije pojavio na konferenciji za medije, pa će zbog toga sigurno dobiti kaznu Saveza, ali bi je verovatno dobio i da se pojavio i rekao šta misli o današnjoj utakmici.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC