• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučesku: Veliko poniženje u Beogradu

Rumunski selektor Razvan Lučesku izjavio je poslije poraza od Srbije (5:0) da je to "veliko poniženje", za koje najveću krivicu snosi on.

 Lučesku: Veliko poniženje u Beogradu Izvor: MONDO

Rezultat utakmice u Beogradu je "poniženje, jedno od najvećih", rekao je Lučesku, dodavši da je sve krenulo naopako poslije drugog primljenog gola, prenosi sajt Sport.ro.

Sin slavnog Mirčee Lučeskua, trenera Šahtjora, ocijenio je da su Rumuni "sa velikom lakoćom" izgubili sredinu terena, a u takvim momentima "nije teško izgubiti glavu".

On je evidentno "glavni krivac" za igru Rumuna, jer je trener uvijek prvi odgovoran, a "protekla noć je bila idiotska sa svih aspekata", ocijenio je Lučesku.

"Rumunski fudbal prolazi kroz težak period, ali treba da nađemo snagu da se izvučemo iz njega", dodao je mladi stručnjak.

Sportski komentatori su tokom prenosa utakmice ocijenili da je reprezentacija Srbije sastavljena od igrača koji svi poseduju veliku individualnu vrijednost i od kojih je Radomir Antić izgradio kompaktan i snažan tim.

U prvim komentarima poslije debakla Rumunije, rečeno je da je "rumunski fudbal generalno bolestan", prvenstveno zato što ne postoji ideja dugoročnog razvoja.

Poraz u Beogradu je njihov prvi od aprila ove godine, kada je Razvan Lučesku preuzeo kormilo od Viktora Picurke, ali je zato najubjedljiviji u posljednjih 26 godina.

Interesantno je da je na toj utakmici (prijateljska sa Velsom u Reksamu 1983, rezultat 5:0) selektor bio Lučesku senior.

Rumunija će propustiti treći Mundijal zaredom, poslije učešća u Francuskoj 1998, kada se plasirala među 16 najboljih.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC