• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekivano: Kurćubić napustio Borac!

Autor mondo.ba

Petar Kurćubić nije više trener Borca. Nakon niza loših rezultata, banjalučki premijerligaš i novosadski stručnjak dogovorili su sporazumni raskid ugovora.

 Petar Kurćubić nije više trener Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nepuna dva mjeseca trajala je saradnja Borca i Petra Kurćubića.

Nakon četiri uzastopna poraza i samo šest osvojenih bodova u sedam odigranih utakmica, rukovodstvo banjalučkog premijerligaša odlučilo je da sporazumno raskine ugovor sa novosadskim stručnjakom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa direktorom Banjalučana Robertom Zrilićem, ali nije odgovarao na naše pozive. Ipak, on je za portal borac-sport.com izjavio da je sa Kurćubićem okončana saradnja, kako je i najavljivano prethodnih dana.

"Sa Kurćubićem je sporazumno raskinuta saradnja, koja je prvobitno bilo planirana do kraja prve polovine decembra, odnosno do završetka jesenje polusezone Premijer lige BiH. Sutra nas očekuje utakmica osmine finala Kupa Republike Srpske u Zvorniku protiv Drine, a na tom meču ekipu će voditi dosadašnji pomoćni trener Zoran Dragišić. Više informacija o novom prvom treneru biće poznato sutra ili prekosutra", rekao je Zrilić za portal borac-sport.com

Direktor crveno-plavih istakao je da je jedna od opcija za novog šefa struke i Željko Vranješ, trener juniora Borca.

"Razgovarano je sa Željkom i mogu da potvrdim da je jedan od kandidata za novog trenera. Vranješ je vojnik Borca, poznaje kako juniore, tako i stanje u prvom timu, a i u klubu i oko njega, ali kako sam već rekao, za dan-dva će sve biti poznato", istakao je Zrilić.

Poslije Vlade Jagodića, koji je ekipu vodio u prvih šest kola, Banjalučani će tako dobiti i trećeg trenera ove sezone.

Borac je u prvenstvu u zoni ispadanja, sa samo 12 bodova iz 13 utakmica, a u narednom kolu crveno-plave očekuje izuzetno težak meč na Gradskom stadionu protiv Radnika iz Bijeljine, koji ove sezone igra sjajno i trenutno je četvrtoplasirana ekipa Premijer lige BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC