• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Branko Babić preuzeo Vojvodinu!

Nasljednik Dragoslava Stepanovića na klupi "lala" je Branko Sosa Babić. Prvi čovjek novosadskog kluba Ratko Butorović nije doveo najavljenog stranca.

 MONDO: Branko Babić preuzeo Vojvodinu! Izvor: MONDO

I poslije Srbina, Srbin!

Na klupi Vojvodine će u nastavku sezone sjediti iskusni Branko Sosa Babić, saznaje MONDO iz izvora bliskih novosadskom superligašu.

Ovakav potez čelnih ljudi Vojvodine predstavlja iznenađenje, pošto je Ratko Butorović samo dan ranije u štampi pompezno otkrio da je pregovarao sa "šestoricom stranaca"?!

Babić je poznat po radu u OFK Beogradu, Čukaričkom i podgoričkoj Budućnosti, kojoj je u sezoni 2007/08 donio prvu titulu prvaka Crne Gore.

Ako već nije angažovao najavljenog stranca, mora se priznati da je prvi čovjek Vojvodine imenovanjem Babića za šefa struke ostao "na liniji" onoga što je izjavio prilikom raskida saradnje sa Dragoslavom Stepanovićem.

"Stepijevo znanje se nikad nije dovodilo u pitanje, samo nije imao sreće. Novi trener, svakako, neće imati veće znanje od Stepanovića, ali nadam se da će imati više sreće", rekao je tada Butorović.

Vojvodina poslije sedam odigranih kola zauzima treće mjesto na tabeli Superlige Srbije i ima šest bodova manje od vodeće Crvene zvezde.

Raspored je htio da Babić debituje na utakmici protiv jednog od svojih bivših klubova, OFK Beograda, naredne subote na stadionu Karađorđe!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC