• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobede i povrede za Liverpul i Siti!

Autor mondo.rs

Liverpul i Mančester siti ostvarili pobede, Aston Vila nastavlja sa porazima...

Mogli su premijerligaši nešto i da nauče na jučerašnjim porazima Čelsija i Arsenala, ali su se neki od njih ipak kockali...

Jirgen Klop je izmešao sastav, ali mu se to nije obilo o glavu, pa je u četvrtom pokušaju po prvi put slavio na klupi Liverpula. Pružio je šansu golmanu Bogdanu, ali i Rendalu, Branaganu, Tešeiri, Ajbu, Origiju i Firminu.

Posle tri remija, Liverpul je na svom Enfildu pobedio premijerligaša Bornmut 1:0 golom iz 17. minuta, ali mnogima na stadionu nije bilo drago što je baš Klajn bio strelac...

Zbog čega?

Zato što je sekund pre toga Žoao Tešeira pokušao petom da savlada golmana Bornmuta, ali je sa linije loptu izbacio jedan Smit, a onda je na loptu natrčao Natanijel Klajn i doveo Liverpul u vođstvo, a to je bio i rezultat kojim se završila ova utakmica. Klop je na ovom meču ostao bez Koloa Turea, koji se povredio, pa je umesto njega u igru ušao Martin Škrtel.

Posle jučerašnjih povreda Volkota, Čemberlejna i Dijega Koste – niz se nastavlja.

I Manuel Pelegrini je ostao bez defanzivca, i to rekonvalescenta, Pabla Zabalete koji samo što se vratio na teren, a čeka ga opet duža pauza.

Mančester siti je bio siguran u utakmici protiv Kristal Palasa i slavio rutinski 5:1, a blistali su igrači koji dominiraju prethodnih nekoliko nedelja.

Vilfrid Boni nastavio je svoju golgetersku seriju u 22. minutu, kao i Kevin de Brujne u 44. minutu, a blitao je i mladi Nigerijac Iheanačo koji je upisao gol i asistenciju. U finišu meča gol je postigao i Jaja Ture sa penala, a Dilejni je smanjio na 4:1 u nadoknadi vremena, da bi Manu Garsija, igrač rođen 1998. godine postavio konačnih 5:1. Aleksandar Kolarov odigrao je čitav meč za Mančester siti.

Aston Vila je smenila trenera – ali se rezultati ne menjaju.

Poraženi su na gostovanju Sautemptonu, ali tek nakon golova u drugom poluvremenu. Prvo je Majo Jošida doveo "svece" u prednost u 51. minutu, Gracijano Pele povisio na 2:0 u 77. minutu, a Skot Sinkler tek ublažio poraz nekadašnjeg šampiona Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC