• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci traže spas u - Nemcu

Autor mondo.rs

Fudbalski savez Grčke imenovao je za novog selektora Mihaela Skibea.

Grcima ne ide poslednjih godinu dana. Posle osmine finala na Mundijalu u Brazilu, fudbalska reprezentacija krenula je nizbrdo.

U želji da poboljšaju rezultate čelnici Fudbalskog saveza Grčke imenovali su nemačkog trenera Mihaela Skibea za novog selektora i sa njim će biti potpisana trogodišnja saradnja.

Skibe (50) je trenerskim poslom počeo da se bavi 1988. godine, a u karijeri je predvodio, između ostalih klubova, i Hertu, Borusiju Dortmund, Bajer Leverkuzen, Galatasaraj, Grashopers, ali kratko i reprezentaciju Nemačke, dok je bio i direktor nacionalnog tima "pancera".

Skibe je četvrti selektor Grčke u poslednjih godinu dana. Na klupi "Helena" od završetka Mundijala u Brazilu, kada je otišao Fernando Santos, sedeli su vrlo kratko Klaudio Ranijeri i Kostas Tasanas, a Skibe će naslediti Urugvajca Serhija Markariana, koji je predvodio reprezentaciju nepunih 10 meseci i za to vreme nije uspeo da izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj sledeće godine.

Grčka je doživela pravi debakl u kvalifikacijama za EURO 2016 jer je zauzela poslednje mesto u grupi F. Oni su pretrpeli šest poraza u deset mečeva, uključujući i dva od Farskih Ostrva, i kvalifikacioni ciklus okončali su sa šest bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC