• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Od Metalca pobednička serija

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović pred gostovanje Metalcu u Gornjem Milanovcu nada se da će od tog meča "krenuti crno-bele". Andrija Živković i dalje van stroja.

 Partizan pred Metalac Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, na početku ove sezone, Partizan je ostvario jednu od najubedljivijih pobeda (4:0). Usledio je potom meč protiv Jagodine i još raspucaniji crno-beli (6:0), a od tada su kola krenula nizbrdo što se tiče Superlige.

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović očekuje da Metalac bude "prekretnica", odnosno da od te utakmice ponovo krene na vodenicu crno-belih.

"Biće lep ambijent na lepom stadionu, to je sigurno, imamo sve uslove da odigramo dobro i zabeležimo pozitivnan rezultat. Respektujemo Metalac, ali verujem da se Partizan polako vraća u formu", kaže Drulović uoči utakmice 16. kola koja će biti odigrana u nedelju od 16 časova u Gornjem MIlanovcu.

Skenirajući protivnika, Drulović smatra da najveća opasnost po Partizan preti iz prekida.

"Biće teška utakmica. Metalac je odigrao par odličnih utakmica na svom terenu, to je ekipa koja voli da se nadigrava. Imaju opasan prekid i na to treba da obratimo pažnju. Možda smo na papiru favoriti, ali to treba i da dokažemo. Imamo kapacitet da odigramo efikasnije od njih", dodao je Drulović.

Zdravstveno stanje u Partizanu je nešto bolje - Darko Brašanac i Marko Jevtović počeli su da treniraju i postoji šansa da zaigraju u Gornjem Milanovcu.

"Abubakar Oumaru se polako vraća, nije još fizički 'fit'. Moramo da imamo strpljenja s njim, verujem da će dizati formu polako. Naš najveći problem je i dalje Andrija Živković i pitanje je kada će se vratiti", rekao je Drulović.

Drulović je izjavio da ga ne zanimaju priče o destabilizaciji Partizana jer je fokusiran samo na teren.

"Isključivo me zanima teren i ne bih komentarisao previše jer ne vidim sebe tu. Postoje ljudi iz kluba koji su zaduženi za takve stvari. Mene interesuju samo rezultati i igra ekipe", poručio je trener crno-belih.

Zanimljivo je da će ovo biti utakmica 16. kola, odnosno prvog kola prolećnog dela šampionata, iako je jesen u punom jeku.

Cela konferencija za novinare

Partizan pred Metalac
Izvor: YouTube/FK Partizan

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pesnik

Znate onu pesmu "Nadaj se,nadaj se"

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC