• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop i Murinjo: Da li će drugarstvo "preživeti"?

Strateg Liverpula otkrio da je tokom rada u Borusiji iz Dortmunda razmenjivao poruke sa portugalskim kolegom.

Jirgen Klop je od dolaska na klupu Liverpula imao dve teške utakmice, iz kojih je izvukao dva boda (0:0 protiv Totenhema i 1:1 protiv Sautemptona).

Potom je ostvario i prvu pobedu u engleskom fudbalu (u Liga kupu protiv Bornmauta - 1:0), ali u subotu od 13.45 časova čeka ga daleko najteži ispit do sada, gostovanje Čelsiju, kome "gori pod nogama" posle pet poraza u prvih 10 kola Premijer lige.

"To je utakmica koju možemo da dobijemo, kao i bilo koju drugu. Za 15 godina u ovom poslu imao sam mnogo velikih mečeva i uvek ulazim u njih pun motiva. Istorijski, Čelsi - Liverpul je derbi. Sada smo mi deveti na tabeli, a oni su 15. Moramo ovo da shvatimo kao šansu da popravimo svoj položaj i da ne razmišljamo previše o protivniku", rekao je Klop u petak na konferenciji za novinare.

Posebna tema bio je menadžer Čelsija Žoze Murinjo, poznat po svađama i prepucavanju sa većinom menadžera rivalskih klubova.

"Dok sam radio u Nemačkoj, povremeno smo razmenjivali poruke. Pun sam poštovanja prema Žozeu i njegovom radu. Ako niste sudija ili novinar, on može da bude jako prijatna osoba. Tokom utakmice je temperamentan i emotivan, ali takav sam i ja. Mislim da je naš odnos potpuno u redu".

Nemac nije želeo da se upušta u analizu Čelsijeve situacije.

"Takve stvari se dešavaju. Nisam ni blizu njihovog kluba, da bih mogao da pričam o razlozima. Verujem da je moj tim spreman za utakmicu, ali moramo da poštujemo njihov kvalitet. Da li igrači Čelsija odjednom više ne znaju da igraju fudbal? Naravno da i dalje znaju. Teško je suprotstaviti im se, ali je moguće. Hajde da probamo da odigramo dobro i, ako je moguće, da uzmemo koji bod".

Klop je dodao da će mu to biti prva zvanična poseta Stamford Bridžu i da jedva čeka početak utakmice.

Razlika između Liverpula i Čelsija iznosi tri boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC